Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Beşiktaş Milangaz'ı 92-81 mağlup eden Galatasaray Medical Park'ın başantrenörü Oktay Mahmuti, galibiyetin anlamlı olması için normal sezonun sonuna dek kalan diğer maçları da kazanmaları gerektiğini söyledi.
     Oktay Mahmuti, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında yüksek yüzde ile oynadıklarını dile getirdi.
     ''Eğlenceli bir karşılaşma oldu'' ifadesini kullanan Mahmuti, ''Böyle maçlar her zaman olmaz. Biz yüksek yüzdeyle oynadık, ama bunun yanı sıra topu iyi paylaştık, o şutları aradık'' dedi.
     Önemli bir rakibe karşı iyi bir galibiyet elde ettiklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''İyi hazırlanmış, önemli oyuncuları, iyi bir düzeni olan rakibe karşı galip gelmek önemliydi. Bu galibiyetin bizim açımızdan anlamlı olabilmesi için bundan sonraki maçları da kazanmamız gerekiyor'' dedi.
     Mahmuti, oyuncularının performansından da mutlu olduğunu ifade etti.
     Galatasaray Medical Park'ın genç oyuncusu Furkan Aldemir ise karşılaşma için iyi hazırlandıklarını, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.