Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Galatasaray'ın gollerini 47. dakikada (Penaltı) ve 77. dakika Selçuk İnan, 83. dakikada (Penaltı) Muslera ile 87. dakikada Baros kaydetti. Manisaspor'da 39. dakikada Yiğit İncedemir ve Galatasaray'da 88. dakikada Emre Çolak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
     Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçında Manisaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, normal sezonu 77 puanla tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonun belirleneceği Süper Final'e en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde 39 puanla başlayacak.
     Ligde normal sezonu, ilk yarısı golsüz biten müsabakada Manisaspor galibiyetiyle tamamlayan Galatasaray, 34 haftalık bölümü 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle tamamladı. Normal sezon boyunca 34 maçta 69 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde ise 24 gol gördü.
     Normal sezonu 77 puanla tamamlayan Galatasaray, Süper Final'e 39 puanla başlayacak. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alacak sarı-kırmızılı takım, etap sonunda şampiyon olmak için mücadele edecek.
     -Deplasmanda en başarılı ekip-
     Manisaspor maçıyla normal sezonda 17. deplasman maçını geride bırakan Galatasaray, bu müsabakalarda 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
     Dış sahada 35 puan elde eden Galatasaray, deplasmanda 24'er puan alabilen Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu'ndan 11 puan daha fazla kazandı.
     -Selçuk İnan eski takımını yine boş geçmedi-
     Ligin ilk devresinde Manisaspor ile Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın tek golünü atan Selçuk İnan, bu maçta da eski takımına karşı iki gol birden attı.
     Selçuk İnan, normal sezondaki gol sayısını 10'a çıkardı.
     -Galatasaray'da gol atmayan yeni transfer kalmadı-
     Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın Manisaspor maçında penaltıdan attığı golle sezon transfer edilen tüm oyuncular gol kaydetmiş oldu.
     Sarı-kırmızılı takımda sezon başında transfer edilen Johan Elmander, Felipe Melo,Selçuk İnan, Engin Baytar, Emmenuel Eboue, Albert Riera, Sercan Yıldırım, Ceyhun Gülselam ve Tomas Ujfalusi ile devre arasında takıma dahil edilen Necati Ateş ve Yiğit Gökoğlan daha önceki karşılaşmalarda gol ile buluşmuştu.
     -Elmander, kariyer rekorunu kıramadı-
      Kariyerinde bir sezonda en fazla 13 gol kaydeden İsveçli Elmander, Manisaspor maçında gol sevinci yaşamayınca, Galatasaray formasıyla 12 golde kaldı.
     Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 6 maç oynayacak Elmander, kariyer rekoru kırmayı bu müsabakalarda deneyecek.
     -14. kez ilk yarı gol atamadı-
     Bu sezon 14. kez maçın ilk yarısında gol atmayı başaramayan Galatasaray, ligin ilk devresinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Manisaspor maçlarında ilk yarıları gol atmadan tamamlamıştı.
     Sarı-kırmızılı ekip ikinci devrede ise Samsunspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve son olarak Manisaspor karşısında ilk yarıda gol sevinci yaşayamadı.
     Galatasaray bu maçlarda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
     -Yiğit İncedemir yine kızardı-
     Bu sezon Galatasaray maçına kadar 15 sarı ve 1 kırmızı kart gören Yiğit İncedemir, bu sezon takımını ikinci kez yine sarı-kırmızılı takım karşısında eksik bıraktı.
     Yiğit İncedemir, ligin ilk devresinde 21 Aralık 2011'de Türk Telekom Arena'daki Galatasaray maçında kırmızı kart görmüştü.