MANİSA

13. dakikada Mehmet Ekici’nin kullandığı köşe atışında, ceza alanında Serdar Gürler kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1

18. dakikada sağ kanattan son çizgiye kadar inen Serdar Gürler, altı pas içinde topu Yatabare ile buluşturdu. Yatabare'nin dokunduğu top filelere gitti: 0-2

24. dakikada Hakan Turan'ın sol kanattan yaptığı ortada Trabzonspor defansının uzaklaştıramadığı topu Nenad kafayla ağlara göndermek istedi ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

37. dakikada Mikic'in pasında topla buluşan Dimitrov'un ceza sahasından çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

52. dakikada Manisaspor'da İsmail Köse'nin ceza sahasından çektiği şutta kaleci İbrahim Demir gole izin vermedi.

59. dakikada Canberk Dilaver'in ceza sahasına gönderdiği top, Ümit Yasin Arslan'ın kafa vuruşuyla gitti.

80. dakikada Dimitrov meşin yuvarlağı ceza sahasında Nenad ile buluşturdu. Bu  oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

Maçı Trabzonspor 2-0 kazandı.

Maçın ardından

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda, deplasmanda Manisaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, kupada da yollarına devam edeceklerini belirtti.

Yanal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, bugün oynanan karşılaşmadan alacakları 3 puanın kendilerini grupta oldukça rahatlatacağını, bunu da başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmadaki oyun performansından çok memnun olmadığını ancak aldıkları galibiyetle avantajlı duruma geçtiklerini dile getiren Yanal, "Bu kulvarda da yolumuza devam edeceğiz. En azından ilk yarı oyunu kazanıncaya kadar ki dönemde yine rahattık ama oyunun ikinci bölümünde daha farklı sonuca gidecek oyunu oynamadık. Aldığımız puanla istediğimizi yaptık" diye konuştu.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise maça iyi başladıklarını ancak iyi oynadıkları zamanda pozisyon hatası nedeniyle 2 gol yediklerini söyledi.

Mücadelenin ikinci yarısını neredeyse "tek kale" oynadıklarını ifade eden Mutlu, şöyle konuştu:

"Son anlardaki tercih hatalarından dolayı gol atamadık. Daha önce de söylemiştik, kupa maçlarında alabildiğimiz kadar puan alacağız. Bizim hedefimizin lig olduğunu söylemiştik. Kardeşlerim iyi top oynadılar. Bu iyi oyunu pazartesi yapacağımız Denizlispor maçına da yansıtabilirsek, kazanabiliriz."