İSTANBUL 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da gerçekleştirilen 2016 yılı birinci olağan divan kurulu toplantısında açıklamada bulunan Orman, "Mayıs ayında yapılacak kongrede adayım" dedi.

Divan kurulu üyeleri bu açıklamasından sonra Fikret Orman'ı uzun süre alkışladı. Orman da üyelerden, birlikte çalıştığı yönetim kurulunu alkışlamalarını istedi.

"Stadın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yapımına 2 yıl 2 ay önce başladıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Çok zor şart şartları olan bir inşaat alanıdır burası. Sonuç itibarıyla artık sonuna doğru geldik. Önümüzdeki hafta ne zaman açacağımızı açıklayacağız. Bununla alakalı pazartesi nihai toplantıyı yapacağız ve ne zaman açılacağını açıklayacağız. Buraya en kısa zamanda dönmek, takımımızı getirmek istiyoruz. Artık sayılı günler kaldı. Çatı kapanmaya başladı, mart ayının 15'ine kadar da bitecek. Drenaj bitmek üzere, lambaları takmaya başlıyoruz. Çimler bir daha değiştirilmeyecek, yenisi gelmeyecek. İçerideki alanların inşaatı devam ediyor."

"Şampiyonluğa kitlendik"

Spor Toto Süper Lig'de bir maç eksikliklerine rağmen lider olduklarını vurgulayan başkan Orman, "İyi bir kadromuz var, çok ahlaklı çocuklardan oluşuyor. İşlerine çok konsantreler. Beşiktaş Kulübü, tüm camiasıyla futbol takımının arkasındadır. Şampiyonluğa kitlendik. Allah nasip ederse, hep beraber bu sene şampiyonluğu yaşayacağımızı ümit ediyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

"Bolu'da arsa aldık"

Fikret Orman, Bolu'da bir arsa aldıklarını dile getirerek, "Bolu'da 32 bin 991 metrekare bir arazi satın aldık. Orada kamp tesisleri yapacağız. Tapusu Beşiktaş'a ait olan önemli bir tesis olacak. Aynı zamanda kongre üyelerinin kullanacağı bir tesis olacak. Ayrıca aldığımız tapulu arazinin haricinde orada bir oteli 20 seneliğine kiraladık. 74 odalı ve 157 yataklı bir otel. Hepsi beraber 15 bin 500 liraya kiraladık" diye konuştu.