İSTANBUL - Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım'ın ev sahipliğinde organize edilen yemeğe, yöneticiler Mithat Yenigün, Ünal Uzun, Serdar Erkan, sarı-lacivertli takımın teknik heyet ve oyuncuları katıldı.

Yemekte Fenerbahçe TV'ye açıklamada bulunan futbol takımı kaptanı Emre Belözoğlu, otobüslerine yapılan silahlı saldırı nedeniyle morallerinin bozuk olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Takımımızda moraller bozuktu. Bu anlamda üzgünüz. Herkesin bunu bilmesini isterim. Bu etkinliği düzenleyen sayın başkanımıza teşekkür ederim. Bizim adımıza bir nebze moral olur diye ümit ediyorum. Zaten böyle organizasyonlar bizde çok oluyor."

Yaşanan olayın takımlarındaki kenetlenmeyi arttırdığını ifade eden Emre, şunları söyledi:

"Bu son yaşadığımız olay bizi daha çok kenetledi. O otobüsün içinde bulunan herkesle kader birlikteliği yapıyoruz. Kameramanımızdan masörümüze, malzemecimize kadar. İnşallah böyle şeyler futbolumuzda, Türkiyemizde bir daha yaşanmasın."

Kuyt: "Böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor"

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise bir araya geldikleri yemeğin, birlikteliklerini gösterme açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Burada olanlar sadece oyuncular değil. Aynı zamanda hocalarımız burada, başkanımız ve bazı yöneticilerimiz burada. Böyle etkinlikler düzenlemek her zaman güzeldir. Çünkü böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor" ifadelerini kullandı.