İSTANBUL 

GSTV'de canlı yayınlanan ''Ülker Fan Zone'da Çocuk Saati'' programına eşi Roberta ve kızı Piadra ile katılan Felipe Melo, programda çocukların sorularını yanıtladı.

Kısa sürede formunu yakalayacağını belirten Brezilyalı oyuncu, ''Gençlerbirliği maçıyla beraber pitbull sevinçlerime geri dönmek istiyorum. Eski Melo'yu görmek için taraftarımızın fazla beklemesine gerek yok. 3 hafta–1 ay gibi bir süreye ihtiyacım var. Yaz çalışmalarına katılamadığım için fizik olarak henüz istediğim seviyede değilim, ancak çok iyi çalışıyorum ve en kısa süre içerisinde hazır hale geleceğim'' dedi. 

Kiralık olarak oynadığı Galatasaray'ın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Felipe Melo, geleceği ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

''Gelecek hakkında konuşmak zor çünkü Juventus ile devam eden bir sözleşmem var. Ancak Galatasaray'a çok iyi uyum sağladım ve burada çok mutluyum. Ama şu anda kafamda bir tek takımımın bu sezon Avrupa ve ligdeki başarısı var. Ben bir Flamengo taraftarıyım ancak ikinci takımım kesinlikle Galatasaray. Geçen sezon bizim için harikaydı ve muhteşem bir şampiyonluk elde ettik. Burada çok önemli şeyler yaşadık ve bu nedenle Galatasaray da benim için Flamengo kadar önemli bir yere sahip. Ben iyi bir Galatasaraylıyım, kesinlikle Fenerbahçe'de oynamayı düşünmem. Zaten geçen sezon yaşadıklarımızdan sonra bu mümkün de olmaz. Buradaki harika anılarım, arkadaşlıklarım ve oynadığım güzel futboldan sonra Fenerbahçe'de oynamam söz konusu olamaz.''