İSTANBUL

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Benfica takımıyla 2 Mayıs Perşembe günü oynayacağı yarı final rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcuların koşu, ısınma, koordinasyon, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı bildirildi. Antrenmanın taktiksel çalışmalarla sona erdiği kaydedildi.

Antrenmanda sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu'nun takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldığı belirtildi. Sakatlıkları devam eden Meireles, Erten Ersu ve Serdar Kesimal'in ise tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü bildirildi.

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde özel bir uçakla Lizbon'a gidecek.

Taraftara uyarı

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Portekiz'in Benfica takımıyla deplasmanda yapacağı maç öncesi taraftarlarına uyarılarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, UEFA'nın Benfica-Fenerbahçe maçını "Yüksek Riskli Müsabakalar" kategorisinde değerlendirdiği bildirilerek, "Taraftarlarımızdan önemle ricamız, final yolunda tarihi bir maça çıkacak olan takımımıza hem saha içindeki pozitif desteklerini sürdürmeleri hem de yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk halinde, en yakın güvenlik birimlerine başvurmalarıdır" denildi.

İki kulübün bazı ortak kararlar aldığı belirtilen açıklamada, maç günü bilet satışının yapılmayacağı, taraftarların kendi bilet numaralarında oturacağı ve bazı yabancı maddelerin stada alınmayacağı ifade edildi.