İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ayvacı, UEFA Avrupa Ligi 2016-17 sezonunda gruplara kalabilmek için son eleme turu olan play-off'ta karşılaşacakları Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımının, kurada çıkabilecek en zor ekip olduğunu ama takımına güvendiğini söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekimi sonucu Medipol Başakşehir, Shakhtar Donetsk takımı ile eşleşti.

Kura çekimine katıldıktan sonra AA muhabirine açıklamada bulunan Ayvacı, "Çekebileceğimiz en zor rakibi çektik. Biliyorsunuz Shakhtar Donetsk geçen sene Fenerbahçe'yi elemişti. Ama yine de biz takımıza güveniyoruz." dedi.

Ayvacı, "Boynumuzu eğmeden, kimseyi de mahcup etmeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımıza çok güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da değerlendirmede bulunan Ayvacı, "Takımın oturduğunu düşünüyoruz. Şu an için takıma takviye yapmak gibi bir çalışmamız yok." ifadelerini kullandı.

Bu turda ilk karşılaşmalar 18 Ağustos, rövanşları ise 25 Ağustos'ta yapılacak. Medipol Başakşehir ilk maçını taraftarı önünde oynayacak