İZMİR

Belözoğlu, avukatı Mahir Işıkhan ile Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Kaynak ile yaklaşık 40 dakika görüştü. Görüşme sonrası adliye çalışanları ve görevli polislerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Emre Belözoğlu, fotoğraf çektirdi.

Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Belözoğlu, ''Savcı beyi ziyarete geldik. Bir konu vardı kendisiyle konuşmam gereken. Onun dışında bir şey söylemem şu an için doğru olmaz. Ama şu an için bir davayla alakalı durum yok. Bilgisine başvurduk'' dedi.

Belözoğlu, ''Siz mağdur musunuz?'' sorusun üzerine ''Benim tam bir bilgim yok. Avukatım burada. Sadece kısa bir görüşmemiz oldu. Yarın Milli Takım maçı var. Böyle bir gündem olsun istemiyorum. Sanırım anlayışla karşılarsınız'' dedi.

Gazetecilerin, ''2011 Aralık ayında İzmir'de bir çorbacıda taraftarla tartıştığı yönünde iddiaları'' hatırlatarak, adliye ziyaretinin bu konuyla ilgisi olup olmadığını sormalarına karşılık Belözoğlu, ''Çorbacıda öyle bir olay yaşamadık. Benim bulunduğum ortamda bir kavga çıkmıştı sadece. Ama orada öyle bir olay yaşamadım'' cevabını verdi.

Emre Belözoğlu, Türkiye'ye döndüğü için çok güzel duygular yaşadığını da belirterek, ''İzmir'i çok seviyorum. Eşim de buralı zaten. O yüzden İzmir insanının farklı bir yeri var bende. Her zaman çok sıcak davranıyorlar. Teşekkür ediyorum'' dedi.