İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık sözleşmesi olduğunu vurgulayarak, ''Sezon biter, oturur neyi doğru, neyi yanlış yaptık değerlendiririz" dedi.

Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler ve yorumların hatırlatılması üzerine Aybaba, şöyle konuştu:
"Bunları konuşmaya gerek yok. Beşiktaş ile 4 sene mukavelem var, çalışıyorum. Sezon biter, oturur değerlendiririz. Neyi doğru, neyi yanlış yaptık konuşur, öz eleştiri yaparız. Beşiktaş, bir şeyleri toparlama sezonunu çok iyi geçiriyor. Kısır çekişmelerden uzaklaşıp, artık bundan sonrası için neler yapabiliriz, ona bakalım."

"Yönetimin desteğini arkanızda hissediyor musunuz?" sorusuna Aybaba, "Bugüne kadar her şeyi birlikte yaptık. Böyle bir sorunumuz yok" yanıtını verdi.

Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor maçında siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik protestoları için "Futbolda olur böyle şeyler" deyip, yorum yapmaktan kaçındı.

Aybaba, aynı karşılaşmada kızı Gülşen'in bazı taraftarlarla tartışması olduğunu da belirtip, bu konuda da yorum yapmadı.

Olcay Şahan'ın attığı golden sonraki tepkisiyle ilgili olarak da Aybaba, "Olcay, golün verdiği heyecanla, 'Takıma sahip çıkın, bizim takımımız' diye söylemde bulundu. Yoksa herhangi bir tepkisi yoktu" diye görüşlerini aktardı.

Deneyimli teknik adam, hafta sonunda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının çok zorlu geçeceğini kaydetti.