İSTANBUL

Sabri, İngiltere'nin Birmingham kentindeki yeni sezon hazırlık kampında GS TV'ye yaptığı açıklamada, başarıyı devam ettirmeleri için çalışmaları gerektiğinin farkında olduklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki çeyrek finalden sonra Avrupa’da daha da ileri gitmek istiyoruz. Yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluğu tekrar yakalamalıyız. Önemli olan da Avrupa’da başarı, çıta yükseldi. Üzerimizdeki sorumluluklar arttı. Geçen yılın üzerine koyarak başarılı neticeler almak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de üst üste üçüncü kez şampiyon olarak dördüncü yıldızı takmak istediklerini kaydeden Sabri, "Türkiye’de bir ilki daha başarmak istiyoruz. Galatasaray, ilklerin takımı olduğu için bunu da biz yapmalıyız. Dördüncü yıldızı takmak için elimizden geldiğince çabalayacağız" ifadelerini kullandı.

"Güzel bir havamız var"

Sabri Sarıoğlu, kampın çok güzel geçtiğini dile getirerek, "Yoğun tempoda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız, antrenman sahalarımız çok güzel. Bu tempoyu devam ettirerek sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kampta güzel bir hava olduğunu vurgulayan Sabri, şunları söyledi:

"Ne kadar yorgun olursanız olun; neşenizi kaybetmemeniz gerekiyor. Kampta da güzel sohbetler ediyoruz, birbirimizle şakalaşıyoruz. Güzel bir havamız var. Zaten böyle olması lazım. Antrenmanların sonunda herkes yorgun olduğundan odasına çekilirse, kamp sıkıcı bir hal alır. Birbirimize karşı neşeli olduğumuz için kamp keyifli geçiyor."