MANCHESTER

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Umut Bulut'un ceza alanında yerde kalmasının ardından Galatasaraylı futbolcular penaltı bekledi, ancak Alman hakem Stark devam kararı verdi. Tempolu başlayan maçın ilk dakikalarında savunmasında açıklar veren sarı-kırmızılı takım, 7. dakikada Carrick'in golüyle geriye düştü.
Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan Manchester United karşısında Galatasaray, presle baskı kurmaya çalıştı. Amrabat ve Hamit'in vuruşlarında ''direği geçemeyen'' sarı-kırmızılı ekip, soyunma odasına 1-0 geride gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Galatasaray, Hamit ve Selçuk ile gole çok yaklaştı ancak beraberlik şansını yakalayamadı, Selçuk'un kafa şutu direğe çarptı. Manchester United'ın 52. dakikada Nani ile kullandığı penaltı atışını kaleci Muslera'nın kurtarmasıyla farkın ikiye çıkmasını engelleyen Galatasaray,  kalan dakikalardaki istekli oyununa rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı ve gruptaki ilk maçında sahadan puansız ayrıldı.

Hakemlere eleştiri
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sahada 5 tane hakemin pozisyonların daha iyi görülmesi için bulunduğunu belirterek, ''Bu seviyede 'görmedi' diye bir şey olmaması lazım. Old Trafford'da görmüyor herhalde'' dedi.
Terim, ''Old Trafford'a gelip de iki forvetle oynayan başka takım olduğunu sanmıyorum. Çabuk olduğu için Dany'yi tercih ettim, maçın en iyisiydi'' diye konuştu.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, ilk 15 dakika iyi oynadıklarını ve golü bulduklarını söyledi. Ferguson, ''Penaltıyı Robin van Persie kullanmalıydı'' dedi.