İSTANBUL

Gençlerbirliği'ndeki teknik direktörlüğü 6 gün süren Yılmaz Vural, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın kendisiyle ilgili yalan söylediğini ileri süren Vural, "Şu anda Gençlerbirliği takımının teknik direktörüyüm. İlhan ağabey yarın sabah kalkıp, 'yanlış anlaşıldım geri dön' diyebilir. Daha önce de 2 kez demişti. Şu anda kendisinin sözleşmeli antrenörüyüm. Söylediklerinin hepsi külliyen yanlış. Utanmadan 'Yılmaz ile konuştum' diye yalan söylüyor. Kendisiyle bu konuda yüz yüze muhabbetim olmadı" ifadelerini kullandı.

"Cavcav'a manevi tazminat davası açacağım"

Cavcav'a manevi tazminat davası açacağını aktaran deneyimli teknik direktör, şunları kaydetti:

"Sözleşme fesih tarihine kadar alacağımı bana ödemek zorunda. Bu da onun ödeyemeyeceği bir rakam. Öderse, sanırım canı çıkar. İlhan Cavcav'a manevi tazminat davası açacağım. Alacağım parayı Gençlerbirliği'nin altyapı oyuncularına dağıtacağım. Biz milletin elinin kiri miyiz. İstediği zaman getirip, istemediğinde gönderecek. Bu kez sağlam taşa çarptı, farkında değil. İnsanlara böyle davranamazsınız."

"Terim'den rica ediyorum, Ahmet Çalık'ı milli takıma alma"

Vural, takımdan gönderilmesinde Ahmet Çalık'ın etkili olduğunu savunarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den genç oyuncuyu bir daha A Milli Takım'a almamasını rica etti.

"Bosman Kuralı çıktı, bugün de Yılmaz Vural kararı çıkabilir"

Gençlerbirliği'nin 5. teknik adamla anlaşacağını aktaran Vural, şunları kaydetti:

"Bir futbolunun verdiği mücadele sonucunda Bosman Kuralı çıktı. Bugün de bir Yılmaz Vural kararı çıkabilir."