BURSA 

Uzgur, Özlüce Tesisleri'nde antrenman sahasının kenarında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ersel Uzgur, Bursa'daki en önemli gündem maddesinin her zaman olduğu gibi Bursaspor ve 11 Aralık Cuma günü Osmanlıspor ile oynayacakları müsabaka olduğunu söyledi.

Son yaptıkları maçta, deplasmanda Galatasaray'a karşı olumlu işler yaptıklarını ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirten Uzgur, Osmanlıspor karşılaşmasında da iyi futbol ve galibiyet peşinde olacaklarını dile getirdi.

Oyuncularına güveninin tam olduğunu vurgulayan Uzgur, "Tek düşüncemiz, Osmanlıspor maçından 3 puanla ayrılıp şehrimize, takımımıza yeni bir hava hissettirmek. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah başaracağız" dedi.

Ersel Uzgur, bir gazetecinin, "Geçen hafta uzun süredir forma giymeyen Traore'yi sahaya sürdünüz. Osmanlıspor maçında da sürprizler olacak mı?" sorusuna karşılık, bu oyuncunun Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda UTAŞ Uşakspor maçında iyi bir performans sergilediğini anlattı. Teknik heyet olarak, maçlarda ya da antrenmanlarda iyi görüntü veren oyunculara forma vermekten yana olduklarını ifade eden Uzgur, "Form durumu iyi olan oyuncuları tespit edip, onlarla devam edeceğiz" diye konuştu.

Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ersel Uzgur yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk 15 dakikasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.

Sakatlığı bulunan Erdem Özgenç, idmana katılmadı.