BURSA

Bursaspor'da, menajeri aracılığıylaKasımpaşa karşılaşmasında oynamayacağını yönetim kuruluna ileten Arjantinli Pablo Martin Batalla'nın, 18 Kasım'da kulüpten alacaklarını istediği ve bundan dolayı ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Batalla'nın daveti üzerine geçen hafta Bursa'ya gelen menajeri Suzan Naguf, 18 Kasım'da Özlüce Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Batalla'nın kulüpten alacağı olan 740 bin avronun birkaç saat içinde banka hesabına yatırılmasını isteyen Naguf, aksi halde onun idmana çıkmayacağını, Kasımpaşa karşılaşmasında da oynamayacağını ifade etti.
Yöneticiler, bu görüşme sonrası gün içinde söz konusu parayı Batalla'nın hesabına yatırdı. Arjantinli oyuncu da o gün akşam antrenmanına katıldı.

Yeşil-beyazlı kulüple yıllık 1,8 milyon avroya sözleşme imzalayan Batalla'ya son 4 ayda 1,1 milyon avro ödendiği öğrenildi.

Kulüpten alacağı kalmayan Batalla, Bursa'da mutlu olmadığını öne sürerek dün de yine menajeri aracılığıyla yöneticilere, Kasımpaşa maçında forma giymek istemediğini ve bu nedenle müsabaka öncesi kampa katılmayacağını bildirmişti.

Yönetim toplanıyor

Batalla'nın menajeri Naguf'un, oyuncusuyla ilgili kararı bildirmesinin ardından dün gece geç saatlere kadar görüşmeler yapan yeşil-beyazlı yöneticiler, bugün Erkan Körüstan başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplantı gerçekleştirecek. 

Toplantıda, Batalla'nın yarınki Kasımpaşa maçı öncesinde tesislerde yapılacak kampa katılmaması halinde izlenecek yol haritasının belirleneceği bildirildi. 

Bu arada Pablo Martin Batalla'nın kampa katılmaması halinde tesislere bir noter çağırılacağı ve tespit tutanağı hazırlatılacağı belirtildi.

Öte yandan, Bursaspor Teknik Direktörü Cristoph Daum'un da gelişmeleri dün akşamdan itibaren yakından takip ettiği, Batalla'nın kampa katılması halinde Kasımpaşa maçında kendisine forma şansı verebileceğini yakın çevresine ilettiği bildirildi.