LONDRA - Londra Olimpiyatları’nda da rekorları altüst eden 25 yaşındaki Jamaikalı atlet Usain Bolt'un, önümüzdeki yıl oynanacak özel maçta, Manchester United formasıyla Real Madrid’e karşı mücadele etmesi bekleniyor.
Premier Lig’de Manchester United’ın Fullham’a karşı oynadığı maçın onur konuğu olan Bolt, Teknik Direktör Sir Alex Ferguson’dan hayran olduğu ManU’nun formasını giyebilmek için talepte bulundu.
Manchester United'ın geçen hafta evinde Fulham'ı 3-2 yendiği maçtan sonra tribünlerin Bolt lehine yaptığı tezahüratları değerlendiren Ferguson, ''Bolt, fanatik bir United taraftarıdır'' dedi.
Usain Bolt’un takıma girmesine yeşil ışık yakan Ferguson, ''Bolt'un böyle bir maçta takımda oynamak istemesi çok ilginç. Gelecek yıl, Real Madrid'in efsaneleriyle oynayacağımız maç bunun için çok ideal. O maçta, onu sahada görme şansımız olabilir ve böylece neler yapabileceğini görme fırsatımız olur" diye konuştu.
Bolt, daha önce Manchester United futbolcularıyla birlikte antrenman yapmıştı. Bolt, formayı sırtına geçirebilmek için atletizmden bile vazgeçebileceğini dile getirmişti.
3 Haziran 2013 tarihinde oynanacak maçın geliri, Real Madrid’in Afrika’da sürdürdüğü yardım programına aktarılacak.