Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından THY'nin Beşiktaş renkleriyle giydirdiği uçakla İtalya'ya hareket etti. Beşiktaş, yurt içi ve dışındaki deplasman maçlarına bu uçakla gidecek.

Törende konuşan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, çok sağlam bir takımla iş birliği içinde olduklarını belirterek, "Bir tarafta Beşiktaşımız var, bir tarafta benim THY teknik ekibim... Beşiktaş Kulübü Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başkan (Fikret Orman) yönetim kurulumu nasıl ikna etti, hala anlamış değilim. Bir şekilde bizi ikna etti. Ben de basında duydum, şaşırdım." dedi.

Fikret Orman ile çok kez konuştuklarını kaydeden Aycı, "Yönetim kurulumuzu da bizi de ikna etti. Şeref Beyden Hakkı Yetenlere, Süleyman Sebalardan bugüne geldi. Böyle başkanları olduğu için çok şanslı kulüp. Şimdi de Fikret Orman var. Kaliteli başkanlar bulan, kaliteli kadrolar kuran... En güzel golleri başkanları atıyor." diye konuştu.

Orman: "Gerçekten çok heyecanlıyım"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise hayal ettikleri duruma geldikleri için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

İlk günden itibaren marka değerine çok önem verdiklerini anlatan Orman, "Markası büyük şirketlerle çalışmaya karar verdik. THY, dünyanın en önemli hava yollarından. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı bize tahammül etti. İlker Bey'i çok zorladık. Bizimle uğraştı. Onu ikna etmek kolay olmadı." şeklinde konuştu.

Beşiktaş isminin giydirildiği uçakla Napoli maçına gittiklerini ve İtalya'da yine kendilerini aynı şekilde hazırlanan otobüsün karşılayacağına dikkati çeken Orman, "Kendi uçağımızla seyahat edeceğiz. Bize bu gururu yaşattığı için İlker Aycı'ya, yönetim kuruluna ve çalışan tüm personele teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Napoli'yi biraz bekletme niyetindeyiz

Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Napoli ile zor bir maç yapacaklarını vurgulayarak, "Grubun lideriyle oynuyoruz. Onlarda iyi gidiyor ama Beşiktaş çok kuvvetli bir takım. Moralliyiz. En iyi sonuçla inşallah döneceğiz. Galibiyet bekliyoruz." diye konuştu.

Napoli'nin kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olmasının hatırlatılması üzerine Orman, "Onları biraz daha bekletme niyetindeyiz." ifadesini kullandı.