İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, 10. hafta mücadelesinde yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Siyah-beyazlı takım ile Kasımpaşa arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak maçta, hakem Cüneyt Çakır görev yapacak.

Süper Lig'de yaptığı son 4 karşılaşmayı kazanan "Kara Kartallar", ligin bir diğer İstanbul temsilcisi Kasımpaşa karşısında da sahadan 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş, ligin geride kalan 9 haftasında aldığı 7 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgiyle 22 puan topladı, sıralamada en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer aldı.

Sosa ve Gökhan Töre takıma dönüyor

Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile yaptığı son maçta riske edilmeyen Gökhan Töre ve Jose Sosa, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerlerini alabilecek.

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ise Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Bu futbolcunun yerine İsveçli oyuncu Alexander Milosevic'in görev yapması bekleniyor. 

Siyah-beyazlılarda ayrıca, uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da yarınki mücadelede takımlarını yalnız bırakacak. "Kara Kartallar"ın muhtemel 11'i şöyle:

Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Milosevic, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Quaresma, Gomez.

"Atan" ve "savunan" takımlar karşı karşıya

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı, Süper Lig'in bu sezon en çok gol atan ve en az gol yiyen ekiplerini karşı karşıya getirecek.