İSTANBUL - Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Tosic'in 2015-2016 sezonu için 900 bin avro, 2016-2017 sezonu için de 950 bin avro garanti ve 10 bin avro maç başı alacağı kaydedilirken, oyuncunun ikinci sezonunda 35 resmi maçta süre alması durumunda sözleşmesinin 1 yıl daha uzayacağı belirtildi.

Tosic'e opsiyonlu olan 2017-2018 sezonunda ise 950 avro garanti, 10 bin avro da maç başı ücret ödeneceği ifade edildi.

'Şampiyonluk için elimden geleni yapacağım'

Beşiktaş'ın yeni transferi Dusko Tosic, siyah-beyazlı takıma geldiği için büyük heyecan taşıdığını söylerken, şampiyonluğa katkı sağlamak istediği belirtti.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, "Havalimanına indiğimden beri heyecanlıyım. Beşiktaş büyük bir kulüp. Ben Beşiktaş'ı tanıyorum, Beşiktaş da beni tanıyor. Takımı şampiyonluğa ulaştırmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Stoper mevkisinde de oynayabildiğini ancak kendisini sol bek pozisyonda daha rahat hissettiğini aktaran Tosic, "Türkiye'deki ilk sezonumda Beşiktaş'tan bir teklif almıştım. Şimdi yeniden bir teklif geldi ve amacıma ulaştım. Taraftarların coşkusu bende büyük ilgi uyandırmıştı. Burada olmak benim için büyük gurur. Kızılyıldız'da da coşkulu taraftarların önünde oynamıştım. Beşiktaş'a gelmemde taraftarların coşkusunun büyük önemi var" diye konuştu.