LİZBON - BeşiktaşUEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Portekiz'in Benficatakımıyla yapacağı karşılaşma için başkent Lizbon'a geldi.

Siyah-beyazlı takımda Portekizlilerden en büyük ilgiyi bu ülke vatandaşı Ricardo Quaresma gördü. Havalimanındaki yakınlarını bekleyenler, tecrübeli oyuncuyla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Beşiktaş kafilesi, daha sonra havalimanından ayrılarak kalacağı otele hareket etti.

Orman: "İyi sonuç almayı bekliyoruz"

Kafileyle birlikte Portekiz'e gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın moralli olduğunu ve Benfica karşısında iyi sonuç almak istediklerini söyledi.

Güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve takviyelerle daha da kuvvetli takıma dönüştüklerini belirten Orman, "Beşiktaş'ın hedefleri büyük. Her sene üstüne bir şeyler inşa etmeye çalışıyoruz. Beşiktaş'ın iyi yolda olduğunu herkes bilsin." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde takımının bulunduğu grubu da değerlendiren Orman, şunları kaydetti:

"Çok kolay takımlar değil. Hepsi ülkelerinin önemli takımları. Napoli çok kuvvetli, bu sene de iyi gidiyorlar. Dinamo Kiev kaç sezondur şampiyon oluyor. Benfica kaç senedir başarılı oluyor. Portekiz'in Şampiyonlar Ligi'nde üç temsilcisi var. Kolay bir şey değil. Beşiktaş da kolay lokma olmadığını herkese gösterecek."

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şimdiden en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilmesine karşı çıkan Orman, "Daha ligin başındayız. Hemen şişirmeye başlamamak lazım." ifadelerini kullandı.

Bu arada Türk basın mensuplarının Fikret Orman'dan görüntü ve görüş alması sırasında yabancı bir yolcunun gazetecilere el hareketi yapması ve kameraların önünde bulunması nedeniyle gerginlik yaşandı. Bu kişinin havalimanından ayrılmasıyla gerginlik sona erdi.