ESKİŞEHİR

Türkiye'de 129 takımın mücadele ettiği profesyonel futbol liglerinde bu sezon sahadan beraberlikle ayrılmayan tek takım Bursaspor oldu. 

Profesyonel futbol liglerinde, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de 11, Spor Toto 2. Lig'de 12,  Spor Toto 3. Lig'de ise 14. hafta geride kalırken, beraberliği olmayan tek takım Bursaspor kaldı.

Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'de bu sezon istikrarsız bir grafik çizerken, geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 6 mağlubiyet aldı.

En az berabere kalanlar 

Profesyonel futbol liglerinde 129 takım arasından 9'u da birer kez beraberlikle sahadan ayrılarak, liglerin en az berabere kalan ekipleri olarak kayıtlara geçti.

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile Eskişehirspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Bursa Nilüferspor, Erzin Belediyespor ve Silivrispor, 2. Grup'tan Sancaktepe Belediyespor ve Zara Belediyespor, 3. Grup'tan ise Sandıklıspor takımları geride kalan haftalarda sadece birer kez eşitliği bozamadı.

En fazla berabere kalan takım Düzcespor

Profesyonel liglerde geride kalan haftalarda en fazla berabere kalan takım ise  Düzcespor oldu.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Düzcespor, oynadığı 13 haftada 8 kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Düzcespor, diğer 5 karşılaşmanın 2'sinde galip geldi, 3'ünde yenildi.