MERSİN

Karşılaşmanın 15. dakikasında Umut, 38. dakikasında ise Eboue'nin vuruşları Mersin İdmanyurdu'nun kale direklerinden döndü.

48. dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı köşe vuruşunda Mersin İdmanyurdu defans oyuncuları topu  uzaklaştırdı. Dönen topla buluşan Emre meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Kalecı Sehic'ten dönen topu iyi takip eden Umut, takımını öne geçiren golü attı: 0-1

63. dakikada Ben Yahia'nın soldan kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Nobre'nın kafa vuruşunda topla ağalara gitti ve Mersin İdmanyurdu 1-1 eşitliği yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar birer puanla yetindi.

Galatasaray bu sonuçla averajla yeniden liderliğe yükseldi.

Galatasaray taraftarları arasında gerginlik
Yaklaşık 500 kişilik Galatasaray taraftarı takımlarına destek için kendilerine ayrılan tribünde yerlerini aldı. Galatasaraylı taraftarlar arasında yer değiştirmek için gerginlik yaşandı. Polis taraftarları gaz ve jop kullanarak dağıttı. Bunun üzerine taraftar ''Burası İsrail değil Türkiye, Yönetim uyuma taraftarına sahip çık'' şeklinde slogan attı. Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, tribünlerin önüne gelerek taraftarı sakinleştirmeye çalıştı.

Terim'in değerlendirmesi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 berabere biten Mersin İdmanyurdu maçıyla ilgili, ''Pozisyon vermeden gol verdik. Bu da bizim 2 puan kaybımıza neden oldu. Mersin'e başarılar diliyorum'' dedi.