İSTANBUL

Türk Telekom Arena'da yapılan karşılaşmanın ilk yarısı, 2-1 Kardemir Karabükspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 22. dakikada Ahmet İlhan Özek'in attığı golle Karabük temsilcisi 1-0 öne geçti.

Galatasaray, 31. dakikada Burak Yılmaz'dan bulduğu golle durumu 1-1 eşitledi. 35. dakikada Mehmet Yıldız'ın golüyle 2-0 yeniden öne geçen Kardemir Karabükspor, soyunma odasına önde giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında ise son dakikalara kadar gol olmadı. 90 artı 1. dakikada golü bulan İlhan Parlak, takımını 3-1 öne geçiren oyuncu oldu.

Altı hafta sonraki ilk, ligde de ikinci yenilgisini alan sarı-kırmızılı takım, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Geçen hafta Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ''Cim Bom'', kendi seyircisi önünde Kardemir Karabükspor'a da 3-1 yenilerek, iki haftada 5 puan yitirdi.

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Bakkal, ''İki haftada aldığımız 6 puan önemli. Lig sıralamasında bizi iyi yerlere getirdiğini düşünüyorum. Dersimize iyi çalıştık ve karşılığını aldık. Kaliteli bir kadro var. Yabancı hocaların ortaya koyduğu portreyi biz temizlemeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray cephesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor maçında çok kötü bir futbol oynadıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un sergilediği futbolu öven Terim, ''Çok iyi oynadılar ve 3 puanı hak ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir 90 dakika daha oynasak Kardemir Karabükspor bizi yenerdi'' dedi.