ANTALYA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Torku Konyaspor'da kiralık forma giyen Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu, İspanya 3. liginde mücadele eden Barcelona B takımının oyuncusu Lionel Enguene ve Mersin İdmanyurdu'nda top koşturan Oktay Delibalta'yı renklerine bağladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve kulüp başkanı Gültekin Gencer ile asbaşkan Ali İhsan Sav'ın da yer aldığı törende, Ömer Şişmanoğlu ile 1,5 yıl, Oktay Delibalta ile 5 ay, Kamerunlu ön libero Lionel Enguene ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Gültekin Gencer, imza töreninde yaptığı konuşmada, transferde hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Birkaç gün içinde 2 transfer daha yapmayı planladıklarını ifade eden Gencer, şöyle devam etti:

"Lionel, Barcelona kulübünden yaptığımız bir transfer. 8 yıldır Barcelona alt yapısında forma giyip yukarılara çıkmış bir futbolcu. Geleceğin yıldızı diyebileceğimiz bir futbolcu. Pozisyon olarak 8 ve 10 numara mevkilerinde oynayan bir futbolcu. Bunu bir transfer başarısı olarak yorumluyoruz. İlk başta kiralama söz konusuydu ama bedelsiz olarak almayı başardık. Antalyasporumuza hayırlı olsun. Gelecekte büyük bir güç olacak bizim için. Kendisine o kadar güveniyor ki serbest kalma maddesine 10 milyon avro rakamını koydurdu. 10 milyon avro serbest kalma maddesiyle sözleşme imzalıyoruz."