HABER: EKREM KONUR

"Takımımız Kaliteli ve Karakterli"

Mersin İdman Yurdu'nu şampiyon yapmak için transfer olduklarını belirten Acar: “Ben ve diğer arkadaşlarım transfer olurken herkesin aklında şampiyonluktan başka bir şey yoktu. Zaten transfer edılen oyuncular hem kaliteli hemde karakterli oyunculardı. Daha önceki kulüplerinde çok başarıları olmuş arkadaşlarımız transfer edildi. Hakan hocamız ilk geldiğimiz gün tek hedefimiz şampiyonluk demişti, bunu da başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

"Yılmaz Vural İle Düşüş Yaşadık"

Yılmaz Vural ile düşüş yaşadıklarını belirten Acar: “Sezon başından beri, bizimle birlikte olan Hakan Kutlu hocamız bize çok şey kattığı ortada. Takım olarakta ılk ikiden hiç kopmadık. Teknik direktörlük değişikliğinden sonra, oyunsal anlamda Yılmaz Vural hocamızın isteklerine cevap veremedik ve haliyle biraz düşüş yaşadık. Ancak sonuç olarak playofftan da olsa çıkmasını bildik” dedi.

"Bursaspor'un Yeri Her Zaman Ayrı"

Daha önce Denizlispor, Bursaspor ve Konyaspor'da forma giyen Acar: “En  başarılı sezonlarım Bursaspor'da geçirdim. Hem  Süper lig'de  hemde PTT 1 lig şampiyonluğu yaşadım. Bursaspor'un yeri bende her zaman ayrıdır.” dedi.

"Mersin İdman Yurdun'dan Teklif Gelirse"


Yeni sezonda Mersin İdman Yurdu’nda kalmak istediğini belirten Acar: “Takımda kalıp kalmamak hocanın ve yöneticilerin vereceği bir karar. Eğer onlar tarafından bir teklif gelirse kesinliklikle kalmak isterim. Mutlaka taraftarlardan kalkmamı isteyende vardır gitmemi isteyende  sonuç olarak bizim işimiz onları mutlu etmek.

Ve biz de onları bu sene mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Kalsam da gitsem de Mersin İdman Yurdu'nun bende güzel anıları olacak ve başarmışlık duygusu bizi fazlasıyla mutlu edecek." dedi.