İstanbul 

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, yönetim kurulu listesine alacağı 4 ismi açıkladı.

Serdal Adalı'nın basın ofisinden yapılan açıklamada, Incercity Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Park F1 Pisti İşletme Sahibi Vural Ak, Kütahya Porselen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Araz Tamer Partners Finansal Danışmanlık şirketinin hissedarlarından Merdan Araz ve  Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan'ın, Adalı'nın yönetim kurulu listesinde yer alacakları bildirildi.

Beşiktaş'ta profesyonel yönetim, tesisleşme, finansal düzen ve sportif başarılar için Türkiye'nin en güçlü yönetimini kurmak istediklerini belirten Serdal Adalı, "Beşiktaş’ı her alanda başarılara taşıyacak bir ekip kurmak için geceli gündüzlü çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğin temellerini atarken profesyonel anlayışa sahip, kulübümüzü modern bir yapıyla zirveye taşıyacak bir yönetim kuruluna ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Beşiktaş camiasının arzu ettiği güçlü yönetim kurulu listesini adım adım oluşturmaktayız. Listemize yeni katılan arkadaşlarımız da  17 Haziran sabahı başlayacağımız yeni dönemde kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.