Sosyal medyanın hızla yayılması ve hayatlarımızın içine kolaylıkla girmesiyle  birlikte , sosyal medyayı yanlış kullanan bazı insanlar özgürleştiklerini düşündüler.

Özgür olmak hür irade ile kendi benliği,kimliği ile insanın kendi düşüncelerini insani haklara uygun şekilde dile davranışa getirme halidir.

Sosyal medya ise çoğu insanın yüz yüze konuşamayacağı,iki kelimeyi yan yana getiremediklerini klavye tuşlarında,sosyal medya ağlarında rahatlıkla yazıp savurup duruyorlar.

Hala çoğu insan kimliğini gizleyen başka isim soy isimle fake hesaplarla yıllarca kıskanıp,aşağılık duygusu yaşadıkları insanlara ulaşabilme rahatlığıyla tacizde bulunmaya devam ediyor.

Nice insanlar bu durumdan şikayetçi..

Huzursuz olup,paronaya girmiş durumdalar.

Çünkü; bu tür sosyal medya terbiyesizleri kendi kimliklerinden uzak başka kimlikte arızalı bilinçleri ile yazıp durmakta insanların huzurunu kaçırmakta.

Çoğu kişinin huzurunu,psikolojisini bozmaya çalışan bu ekran arkası tacizler ise;büyük mutluluk yaşadıklarını sanıp kendi bozuk ruh dengeleri ile oynuyorlar.

Tecavüzcüler,tacizkar zavallı insanlar genç kadınların hesaplarına fake isimlerle girip yanlış aldıkları cinsel eğitimin cesareti ile adamlık yaptıklarının oyunundalar…

Erkekler sapkın iki üç kelime yazdıkça mutlu olurken,ahlaksız kadınlarda bu sapkın erkeklerin sahte cümlelerinden ‘ne para koparırız ‘diye, ne yazık ki bir kadına yakışmayacak tavır ve amaçla bedenlerini kamera karşısına çıkarmaktalar..

Artık iletişim ve diyaloglarda çirkinlik diz boyu;

Saygısızlık,

Sevgisizlik,

Hadsizlik,

Ahlaksızlık,

Seviyesizlikle,

Devlet yetkililerine kadar  sınırı aşmayı özgürleşme diye yorumlayan seviyesizlerin yakalanıp cezai işleme alınmış olmaları ile nice sapkınlara ve sosyal medya terbiyesizlerine ders olur diye umuyorum.!  

Dünyamızı kirletirken kirli ruhlarla ne acıdır ki;sosyal medyayı da kirletmeyi başaran arızalıları lanetliyorum.

Çivisi çıkmış bu ilişkilerin toplumun ruh sağlığını bozmaya devam etmesini önlemek için sosyal medyayı kullanan herkesin bu tür ekran arkasına saklı tacizleri engelleyip,yetkili birimlere şikayet etmeleri ise hepimizin insani görevidir.