Sevgili Önce Vatan okurlarım hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bir yaz mevsiminin sonuna eriştik  yaşadığımız milletçe büyük sıkıntıları kayıplarımız göz ardı etmemiz imkansız güzel dileklerimizi, umutlarımızı hiçbir zaman kaybetmemekte yarar ve fayda var biz bütünüz bizi kimse bölemez.
Bugün sizlere son dönemde en çok dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum gerek yazılı basında gerekse görsel basından tanıdığımız  yorumcular televizyon dünyasının yalancı yüzlerini nereye getirdik 15 temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde yaşanan olaylarda milletimiz vatanımız sahip çıktı.
Eğer ki Bir çoğumuz şuan rahatça dolaşabiliyorsak bunlar siz kardeşlerimiz siz dostlarımız sizlerin sayesinde rahatça nefes alabilmekteyiz. Lakin o para şöhret tutkunu olan sözde sanatçılar örnekleme yaratmaya çalışıyorlar lütfen dikkatinizi çekerim bu şöhret tutkunu egosu son derecede gezinenleri bir yere taşımayın hepsinin tek amacı var o da gündem de kalmak.
Sanatçı Demek Topluma örnek misali olan her yönüyle Koşulsuz şartsız milletinin yanında olan bir örnekleme abidesidir.
Kültürel Miraslarımıza Sahip çıkmak kaybolan değerlerimizi her defasında gündeme getiren bu yönde mücadele eden savunan kişiler sanatçı kimliğini kaybetmeyenlerdir.
Şöhretin Getirdiği olumsuzluklar görünmeyen bir yüzdür aslında dostları çıkarları için etrafında durular hiçbir zaman güvenecek tek dostlukları bile yoktur.
Kendilerini nereye çekerler tartışılır bir konu haline gelebilmektedir.  Böyle sanatçılara desteği sonsuz hak etmelidirler.
Şöhretin Görünmeyen yüzleri ile  ünlü olmak isteyen genç kardeşlerime genç arkadaşlarıma da çok iyi düşünmelerini dikkatlerini çekerim. Tüm Müslüman kardeşlerimin kurban bayramını tebrik eder terörün unutulduğu sevginin, barışın, paylaşımın bol olduğu bir bayram dilerim..