Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz bu Cumhuriyetin ve hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz biz bu demokrasinin ve cumhuriyetin. Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk bir siyasi görüş değil ülkenin kurucusu ve kurtarıcısıdır daha ötesidir kısacası. Siz‘’Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.’’ Demiştiniz. Fikirleriniz Türk insanının beyinlerinde yaşamaya devam etmektedir..

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimiz 96. Yaşında. Ay yıldızlı bayrağımızın  altında nice güzel yıllara  Sevgi saygı ve özlemle inşallah kavuşacağız…Siz Rahmani - Rahime kavuşalı 81 yıl oldu, Aziz Atatürk inşa ettiğiniz Laik Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin altındaki Sömel ve üzerindeki o muhteşem yapı o denli sağlam ve o denli yıkılmaz olduğunu 96 yılda 96 bin kere kanıtladı. Zira o temeller atılmadan önce Hacı Bayram da kılınan Cuma namazını müteakip en samimi ve en ulvi dualarla açılan bir meclis Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi oluyordu.

Aziz Atatürk o meclisin açıldığından bu yana da tamı tamına doksan üç yıl geçti bu zaman sürecinde elbette çirkin siyasetin yüzleri hep öne çıkma hamleleri yapmışsa da,o sağlam sömel ve temeller hep çirkinliklerin yüzüne şamar gibi indi.İndi ki Türkiye Cumhuriyeti dualarla  açılışının  ulviyetini nesilden, nesile, kanıtladı.

          

Yedi düvel kuzgunlar gibi ülkemizin üstüne çökerken, içteki düşmanlar da harici Düşmanlarla birlik olma çabalarını, kurduğun o kutsal devletin Adalet anlayışı ile en adil biçimde yargılanarak hesap vermişler, o adalet anlayışı ki eni, konu sıkıntılara rağmen şimdilerde Tüm Dünyaya örnek olmaktadır. Yüce Atatürk, hayatınızı ulusunuzun kurtuluşuna adayan, dünyada eşine az rastlanan liderlerden birisiniz. Yurdumuzu çağdaş ülkelerin seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden çalıştınız çabaladınız. Halkın kendi kendini yönettiği cumhuriyet idaresini kurup milletimize armağan ederek onların kul değil özgür bireyler olmasını sağladınız. Yaşamınız süresince yapmış olduğunuz devrimlerle, ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine ulaştırdınız...

           

Aziz ATATÜRK senin aziz ruhunda elbette şu İslam aleminin başına gelenleri görmektedir. İşte Kutsal toprakların güya bekçisi Suudi Arabistan yönetimi gelişmiş ülkelerin kucağında. Yeraltı ve üstü zenginliklerini rüşvet vere, vere peşkeş çeke çeke ayakta durabiliyor İşte İran Krallığın çöküşünden sonra Hümeyni geleneğiyle de iflah olmadılar, İşte Irak: Kral Faysal dan sonra Suriye babadan oğla  ESETler den sonra da bela ve musibetlerden kurtulamayıp arınmadılar.

            

Aziz ATATÜRK Tunusun, Cezayir’in, Sudan’ın, Güney Afrika ülkelerinin topunun halleri malum, Afganistan’ın, Pakistan’ın halleri malum yürekler acısı.  Akıp giden yüz yılda sadece gelişmiş batı ülkelerine kara yüzlerini göstermekten öteye gidemediler. Uzak doğudaki Uygurlardan tutunuzda, daha düne kadar Rusların boyunduruğu altında inim, inim inleyen Türki Devletleri ve balkanlardakiler her ne kadar devletiz deseler de yeni, yeni silkinip uyanma cabası içindeler.

             

Aziz ATATÜRK geçtiğimiz yıllarda yakın komşu Irak ve  Suriye de kalleş emperyalist güçler büyük bir iç savaş tetiklediler bir günde ve bir defa da binlerce Kadın, Çocuk insanın kanını donduran katliamlar yaşandı, kendi kendini sokan Akrep den daha çirkin büyük  iğrençlikler sergilediler, Bu bölgelerde yaşayan güya Müslüman halk ALLAHUEKBER nidaları ile birbirlerini bombalıyor , Filistin kendi içindeki kavgadan sıyrılıp İsrail’e haddini bildirme becerisini kıyamete değin ( inşallah yanılırız )sanırım  yapamayacak konumda. Maalesef Amerikanında onayı ile KUDÜS çoktan İsrailin başkenti ilan edildi…

             

Büyük önderimiz ‘’Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır’’.veciz sözleriniz ile tarihe altın harflerle not düşmüştünüz Millet olarak Başımız dik yüreğimiz pek, Mensubu olduğumuz Yüce İSLAM Dini ulvi değerlerini ancak ve ancak İslam Türk Devleti, Laik Türkiye Cumhuriyeti varlığı ile kanıtlarken dualarımız sizin için olmaktadır. Bizim ATATÜRK sevgimiz anayasanın ilk üç maddesi gibidir. Değişmez, Değiştirilemez, Değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Sen ebedi mekanında rahat uyu aziz Atam mekanın Cennet olsun…