Ne zaman, vücudumuzda ,bir yerimiz ağrırsa, canımız orada olur ya.

Şu anda benim canım da sağ bacağımda.çok pis ağrıyor.
Doktor gittim siyatalji dedi yani belden itibaren ayak parmağına kadar uzanan büyük siyatik sinirin ağrısıymış. Doktorun bana şöylemiş olduğu kadarıyla, kaslar ödem yapmış sinire baskı yapıyormuş.

Biraz düşündüm Ben bu siniri bu hale nasıl getirmiştim. Başkası gelip de benim sinirimi yıpratacak hali yokya değil mi ?

İnsanın kendine yaptığı eziyeti bir başkasına yapamayacağını anladım Ne kadar şiddetli ağrıyor. bir bilseniz..Nedenini düşündükçe deli olacağım, ben, vücdumu ne kadar ihmal etmişim, bir bilseniz. Meğer, aynen köle gibi kullanmışım. Şimdi nedeni ne diye merak ediyorsunuz biliyorum.anlatayım.

Bacağımdaki sinir ağrsı, olmadan önce,Otomobille 1000 k.metre boyunca yolculuk yaptım. Otobüste, tek koltuk ve hep sağ tarafıma yatmak zorunda kaldım. Sağ bacağım, hep uyuştu ara ara dinlendirdim demek ki yetmemiş. hep aşağı sarktığı için şişmişti..bunun için bir Bir şey yapmadım zamanla geçer dedim ..kalçam uyuştu,bunun için,ovalamaktan başka Bir şey yapamadım.

Gezi boyunca bir sürü yol yürüdüm ..ayağım ağrıdı biraz aksamaya başladım. Zorlandıkça, arada bir ağrı kesici aldım,onuda zamana bıraktım.bir hafta boyunca böyle yolculuğa devam ettim...hasar birike birike bu hale geldi şimdi üç ay geçti halen ağrsı geçmedi. 20 gün fizik tedavi 15 gün arayla iki defa kortzonlu iğne ağızdan akşam sabah ağrı kesici tabletler soguk havalarda sıcak su kompresleri derken sonuç bu . suçlu kim? Tabikki benim. Yazmamın nedeni Vücdunuzu hiç bir zaman ihmal etmeyin .sağlık olmazsa, hiç Bir şey omuyor.