Merhaba, bu haftaki yazımda sizlere Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Sırrı Algılama Sanatı Değişim Programı”ndan bahsetmek istiyorum.

Sırrı algılamak mantığın ötesine geçmek demektir. Sırra yaklaştığınızda, beklentiniz de olmayınca, kimseden bir şey beklemediğinizde içiniz sevgiyle dolup taşacak. O zaman herkes de sizi sevecek.

Aşk, bir sırdır. Aşk sırrı ile temasa geçmenin yolu önce kendinizi sevmektir. Kendinizi sevmeye başladıkça hatalarınızı da seveceksiniz. O zaman kendi özünüzle temasa geçeceksiniz. Aşk, size akmaya başlayacak. O zaman aşkı da dışarda aramayacaksınız. Sır yaşandığında bunu hissedeceksiniz ama tarif edemeyecek siniz. İşte sırrın büyüsü budur !

“Sırrı Algılama Sanatı Değişim Programı” ile kendinizdeki aşkı keşfedeceksiniz. Sır ile temasa geçmek için hazır olmak gerekir. İşte bu değişim programı sizi sırra yaklaştıracak. 

Kim olduğunuzu hatırlayacaksınız. Yani ebedi, ölümsüz, ruhi varlık olduğunuzu hem idrak edecek hem de hissedeceksiniz. O zaman uyanış ve dönüşüm gerçekleşecek. 

“Sırrı Algılama Sanatı Değişim Programı” ile bütünlüğü ve birliği algılayacaksınız. Hayat sıkıcılıktan, haz dolu oyunlara dönüşecek. Her anınız huzur ve saadet ile dolacak. Sır gizemini çözmeye çalışmayın, bırakın sır bir gizem olarak kalsın. O zaman sırrı yaşarsınız. 

Merak, heyecan veren unsurdur. Şimdide ve burada yaşamak için mekanik hayattan kurtulup sır dolu hayata geçmek gerekir. “Sırrı Algılama Sanatı Değişim Programı” ile robotik yaşam ortadan kalkacak ve farkındalık yükselecek. Her anınız bilinçli olacak. Hayatı farkındalıkla yaşayınca  varoluşu, birliği ve yaşamın her anını  deneyimleyebilirsiniz. 

Program  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma 45 dakika  sürüyor. Her çalışma öncesi  teorik bilgilendirme ve sonrasında  pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada gerçeğin keşfi ile ilgili   teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde sistematik ve bilimsel bir şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Sır, kafa değil kalp işidir. Zekanızı uyandırmak, merak ve heyecanla yaşamı kutlamanın tam zamanı. “Sırrı Algılama Sanatı Değişim Programı” ile sır yoluna adım atacak,  büyüyecek, olgunlaşacak ve  zenginleşeceksiniz.

Dünya Değişim Akademisi ile iletişime geçebilirsiniz. Değişim programını ONLINE olarak da istediğiniz her yerden uygulayabilirsiniz.