Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Sunuculuğunu Barış Muslu, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik'in yaptığı, Projepark Yapım tarafından hayata geçirilen Tv100’de yayınlanan Beyin Dedektifi programına ünlü televizyoncu Sinem Yıldız’ın açıklamaları damgasını vurdu. Benim hikayem annemin kanser olduğunu öğrendiğimde başladı. diyen Yıldız acılarla dolu süreci şöyle anlattı: " Ameliyat süreci ve sonrası yaşanan sıkıntılar bizi çok yıprattı. Bence kanser hastasının yakınları da psikolojik destek almalı çünkü evdeki herkesi etkiliyor. 9 yaş küçük erkek kardeşim var ona bu süreci hissettirmek için çok çabaladım. Babama da belli etmek istemedim tansiyonu çıkmasın diye. Kendimi çamaşır makinesindeki eşyalar gibi hissediyordum; beynimi toparlayamıyordum. Tedavisi 5 sene sürdü. Bende ağır panik atan oluştu. Hala ambulans sesini duyduğumda sıçrıyorum." Babasının hayatını kaybetmesinin de kendisinde ciddi etkiler bıraktığını, hayattan vazgeçtiğini söyleyen Yıldız şunları kaydetti: “Babamın vefatının ardından galiba dünya bitti, yürüyemeyeceğim dedim ve yürüyemedim. Kardeşim hastaneye geldi, çok donuk, sanki başkası ölmüş gibi bir tepkiyle ‘Abla artık bizim babamız da mı yok’ dedi. Beni bitiren bir söz. 2016’da babam vefat etti. Hala bu sözü unutmuyorum. Annesinin raporlarına bakan doktorun kendisine erkek arkadaşın var mı, bence evlen dediğini söyleyen Yıldız evlilik hikâyesini şöyle anlatı: “Türk toplumunda annen seni beyaz gelinlikle görsün algısı var ya. Çıktım muayenehaneden, ben kiminle evleneceğim, bunu düşünüyorum. Bana evlen dedi ya, bugün evlenmek zorundaymışım gibi hissettim. Kanaldakilerle dışarı çıkmıştık. Tinerci bir çocuk geldi, kameramanım da ‘kardeşim yürü git, önüne bak’ deyince ne delikanlı çocuksun, benimle evlensene dedim. O da benden hoşlanıyormuş zaten. Başkasından hoşlanma şansı yok yedi saat beni görüyor, benden başkasını görmüyor.” Kameramanıyla 15 gün içinde evlendiğini söyleyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Annem şoka girdi, babam sana hiçbir şey söylemiyorum dedi çünkü anladı. Annem öldükten sonra ona haksızlık etmek istemedim çünkü ben annemin mezarına gidiyorum, saatlerce oturup ağlıyorum ve bu çocuğun da hayatı kararıyor. Gel dedim biz ayrılalım, ayrıldık.  Acılar üzerine kurulan evlilikte karşınızdaki kişiye de haksızlık ediyorsunuz” Annesi ve babasını kaybettiği sürecin iş hayatını da çok kötü etkilediğini söyleyen Yıldız şunları kaydetti: “Evlilik programı yaparken biri aradı, 60 yaşındayım, evlenmek istiyorum, ben saten pijama giyiyorum. Teyze senin yaşındakiler kefen giydi dedim gayri ihtiyari. Müdüre gittim, ben önümüzdeki sezon kanalda olamayacağım, iki kanaldan teklif var dedim. Külliyen yalan. Çarşamba söyledim Cuma günü beni kovdular. Okan Bayülgen Sinem İzdivaç’a geri dönsün diye kampanya başlattı. Yayını bıraktım bir hafta sonra iki kanaldan teklif geldi. İzdivaç’ı bırakma sebebim anneniz yeni vefat etmiş ve anneniz yaşında bir kadın saten pijamadan bahsediyor. Lanet olsun yapmayacağım bu işi dedim ”  

DEMET AKALIN TRABZONSPOR TARAFLARLARINI ÇOŞTURDU…   

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını görkemli törenle aldı. Bordo-mavililer, şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam etti. Demet Akalın, Trabzonspor kutlamalarına damga vuran 'Kulüp' şarkısını canlı söyledi. Trabzonspor'un şampiyonluğunun kesinleşmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar yapılmış ve o kutlamalara da Demet Akalın'ın “Klüp” şarkısı damga vurmuştu. Önceki gece gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarında ise Demet Akalın sahne alarak o şarkıyı söyledi.

GÜLBEN ERGEN ÖNCE ALMANYA SONRA MENEMEN...  

Gülben Ergen, Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Emiralem Çilek Festivali’nde buluştuğu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Son günlere arka arkaya verdiği konserlerle adından söz ettiren Gülben Ergen, Cumartesi gecesi Almanya Dortmund’da ardından da önceki akşam Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Emiralem Çilek Festivali’nde sahne ‘ye çıktı. Büyük ilgi gören konserde, hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran kalabalığın da şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde, renkli görüntüler ortaya çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülben Ergen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…

KIVANÇ TERZİOĞLU