Bu ayki yazımızda günümüzde oldukça popüler olan kişisel dönüşümü kişisel gelişim konusunu ele almak istiyorum. Adını sıkça duyduğumuz pek çok farklı teknik eğitimler vererek kişilerin hayatlarında dönüşümü ve gelişimi vaad eden bu popüler konu günümüzde oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Peki aslında kişisel gelişim ve dönüşümle kastedilen şey kişilerde farkındalık uyandırarak olgunlaşma sağlamaktır. Aslında farkındalığı olan herkes bu dönüşümü kendi kendine yapabilir bunun olması için en başta gerekli olan, kişinin içinde bulunduğu durumu öncesi, şimdi ve sonrasıyla olduğu gibi görüp değerlendirmesi gereklidir.

Anne karnından itibaren atalarımız dila kod bu kodlarda olduğu çevresel aile için biz de yaşamın ne olduğunu kodluyor ve biz öğrendiğimiz kodlarla yaşam sahnesinde bir hologram yaratıyoruz. Evet yanlış okumadınız yaşadığınız hayatın artıları-eksileri, doğruları-yanlışları bulduk bereket tüm konuları aslında sistem yaradan adını siz ne diyorsa onun sizde bulunan manası doğrultusunda siz oluşturuyor ve yaşıyorsunuz. Tabii ki yaşam içerisinde yaşadığımız türlü olaylar acılar sıkıntılar biz de blokajlara sebep oluyor ve sistemde var olan enerjinin doğru akmasına dolayısı ile yüksel titreşim, frekans yaymamıza engel oluyor, blokajlar ortadan kalktığında enerji doğru işlemeye başlar.

Bizler uyguladığımız teknikle titreşim ve frekans yükselmesine vesile olarak kişinin farkındalığının artmasını titreşim ve frekansını yükselerek yaşamın dönüştürülmesine katkı sağlarız bu anlamda motivasyonumuzu güçlendirecek bir çok destekleyici ürün kullanırız Taşlar kokular Mantralar zikirler bunlardan sadece birkaçıdır 2019’da girdiğimi kişinin farkındalığının artmasını titreşim ve frekansını yükselterek yaşamın dönüştürülmesine katkı sağlarız bu anlamda motivasyonumuzu güçlendirecek bir çok destekleyici ürün kullanırız Taşlar kokular Mantralar zikirler bunlardan sadece birkaçıdır. Bu anlamda gerek gökyüzü ekiplerinin yaratmış olduğu olumsuz etkiler de yaşamlarını dönüştürmek adına arayış içinde olanlara kendinizi kullanıp uygulayabileceği ritüel ve ürün tavsiyesinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu da 2019’da girdiğimiz bugünlerde sizlere hediyem olsun evinizde rahat edeceğiniz bir ortam hazırladıktan sonra bakır bir kap içerisindeki suya birkaç damla limon yağı damlatın kırmızı yeşil mavi renkte mum yakın kristal kuvars yada selenit taşındı dediğini bunların ortasına koyayım yine ayrı bir kap içerisinde kaya tuzu pirinç tarçın bulundurun tertemiz bir kağıda yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz dileklerinizi hayırlardan hayırlarla olmasına niyet ederek yazın gözlerinizi kapatın bu dilekleri gerçekleşmişçesine  tüm bedeninizde hissederek en önemlisi kalbinizde hissederek imajine edin bunu yaparken doğal taşlarınızı elinize alarak yüksek titreşimini hissedin içinizden ya rahman ya rahim esmalarını çekin mumlarınızın kendi kendine sönmesini bekleyin, dileklerinizi yazdığınız bu kağıdın üzerine birkaç damla gül yağı damlatın ve katlayarak sevdiğiniz bir kitabın içine yada evinizin en güzel köşesine koyun, pirinç ve tarçınızı temiz bir kavanozla mutfağınızda saklayabilirsiniz bu bolluk bereket için algınızı yönlendirecektir, duygu ve düşüncelerinizin farkında olmak ve bu anlamda yaydığınız titreşimlerinizi yükseltmek yaşamınızı yönlendirmenizdeki en önemli etkendir bu anlamda verdiğimiz hizmetler için bize ulaşabilirsiniz güzelliklere vesile olması dileklerimle.