Dünya dediğimiz sihirli küre’yi değiştirebilme kendi Dünyanızı dönüştürebilme imkanınız var desem ne derdiniz?

Bir çoğunuzun hadi ordan dediğini duyar gibiyim... Ama evet bu imkanınız var, bugün bilim insanları maddenin yalnızca atom’dan oluşmadığını her maddenin bir enerji alanı olduğunu ispatladılar, enerji alanlarımızın titreşim ve frekansları vardır, hani günlük hayatta çok kullanırız ya “enerjim düştü”, ”şu kişinin yanına gittiğimde enerjimi çekiyor” gibi işte tamda bunu ifade ediyoruz aslında, bilinçli bir şekilde olmasakta, tüm canlıların enerji alanı vardır ve bu alanın titreşim, frekansları düşebilir ve yükselebilir, günlük hayatımızı daha verimli, mutlu geçirebilmek için bu alanın frekansını ne kadar yüksek tutabilirsek bize faydası o kadar çok olur, bunun için taşlar, aromatik, yağlar, kokular, zikir, mantra, bioenerji gibi bu alanımızı destekleyiciler kullanabiliriz çünkü onlarında yaydıkları frekanslar var.

Sizlere böylesi durumlar için kullanabileceğiniz yöntemleri anlattığım ”Şifa’nın Gücü” kitabımda pek çok tekniği öğrenip kullanabilirsiniz.

Bugün sizlere bu anlamda önereceğim taşları da kullanabilirsiniz: Kristal kuvars negatif enerjiyi bünyesinde toplar, üzerinizde taşımak sizi bu anlamda rahatlatacaktır.

Doğal taşlarınızı on günde bir toprak üzerine bırakın ertesi gün yine kullanın bu topladığı negatifi boşaltmasını sağlar ve size olan faydasını arttırır, faydalı pek çok bilgiyi paylaşacağımız yazı dizimizi takip ederek günlük hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.