Maç öncesinde Luiz Gustavo'nun sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığını gördüğümüz de ister istemez orta alanı düşünmeye başladık.

İlk 15 dakikaya baktığımız da, Fenerbahçe sezon içerisinde ki en iyi 15 dakikasını Beşiktaş'a karşı oynadı. Baskı kurup , şutlar deneyip ve ataklarla Beşiktaş'ı bunalttı ancak golü bulamadı.

Maçın 22. dakikasında, rakibine dikkatsizce  müdahale eden ve kırmızı kart gören Vedat Muriqi, son hafta oynanacak Rizespor maçında cezalı duruma düştü.

Vedat Muriqi'nin oyundan atılmasına sonra ileri uçta Altay hariç hemen hemen tüm Fenerbahçe'li futbolcuları gördük. Hatta bir ara Hasan Ali Kaldırım ile çok net gol bile kaçırdık. 10 kişi kalmamız rağmen mücadelen düşmedik ve maçın kontrolünü kaybetmedik.

Mücadeleyle, girilen pozisyonlarla ve takım içerisinde ki kazanma hırsını göz önüne aldığım da  ilk yarı sezonun en iyi Fenerbahçesini izledim.

Maalesef ikinci yarı başladığında ilk yarıdan uzak Fenerbahçe vardı. Maça daha çok ağırlığını koyan ve pozisyonlara giren takım Beşiktaş oldu. İlk golde Altay'ın hatasıyla geriye düştük. İkinci golde eski Fenerbahçe'li Caner'i ortssıyka Gökhan'ın golüyle 2-0 geriye düştük.

Aslında bu maçta koca sezonun özetiydi. İlk yarı harika mücadele eden Fenerbahçe, ikinci yarı sahada var mı yok mu belli değildi. Bu maçın benzerini bu sezon bir çok kez yaşadık. Aynı hatalara çözüm bulamadık..

Cemil Usta sezonu şampiyonu Başakşehir camiasını tebrik ederim..