Medya Dünyası

Deniz Ölgün İle Ana Haber 

Televizyon dünyasının başarılı ve güzel haber spikeri Deniz Ölgün Günaydın Tv’de ekranlarda. Deniz Ölgün ile Ana Haber Türkiye’nin en yeni ekranı Günaydın Tv’de hafta içi her akşam 18.30’da yayında. Günüm tüm gelişmeleri özel haberler özel konuklar ve Deniz Ölgün’ün kendine has sunumu ile Ana Haber’i mutlaka izleyin! 

Handan Musaoğlu ile Meclis Tv’de Yeni Yayın Dönemi Başladı! 

Meclisin açılmasıyla birlikte Meclis Tv’de yayınlarına başladı. Meclis Tv’nin ilk kadın spikeri Handan Musaoğlu uzun yıllardır Meclis Tv’nin bilinen yüzü. Başarılı ve güzel haberci alanında eğitmenlik de yapan çok önemli bir isim. İstikrarlı bir şekilde Meclis Tv’nin yayınlarını sunan alanında pek çok ödüle sahip Handan Musaoğlu kendine özgü sunumu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Meclis Tv’nin gülen yüzü başarılı ve güzel haber spikerini mutlaka izleyin! 

Derya Demir ile Yerel Yaşam 

Ekranların en başarılı isimlerinden gazeteci Derya Demir Tele 1 Tv’de izleyici ile buluşuyor. Yerel Yaşam programı her Pazar saat 20.00’da Tele 1 ‘de. Türkiye’nin farklı noktalarında yaşama dair önemli detaylar belediye başkanları , özel konuklar projelerle yerel yaşamın nabzı tutuluyor. Başarılı ve güzel ekran yüzü Derya Demir’in kendine özgü sunumu ile gerçekleştirdiği Yerel Yaşam’ı mutlaka izleyin. 

Müzik Dünyası

Çilem Duman Konserlerle Geliyor! 

Başarılı sanatçı Çilem Duman geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Kültür Sanat  Hayatı 2018 /2019  yeni sezon açılışı törenine katıldı. Açılış Cemal Reşit Rey Konser Salonunda görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Bu yeni Sezonda  Sanatçı Çilem Duman da  yeni Kültür Sanat  etkinlikleri kapsamında birçok konsere imza atacak ilķ Konser 28 Ekim Pazar saat 20:00 da İstanbul Erdem Beyazıt Kültür Merkez’inde gerçekleşecek. Konserinde Çilem Duman hem bizden ezgileri yorumlarken hem de dünya müziklerin  örnekler sunacak.  Çilem Duman konseriyle İstanbul dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Sevtuğ'dan : 'Tam Vakti'

2015 yılında çıkarttığı ‘İlk Aşkım Son Seferim’ adlı maxi single’ı ile sesi, tarzı ve danslarıyla ilgi gören ve yerli Jennifer Lopez olarak anılan Sevtuğ, bu yıla damgasını vuracak teklisi ‘Tam Vakti’ ile oldukça iddialı! 10 yıldır sahnelerde 10 dilden performans gösteren, çocuk yaşlardan beri tv’lerde sunuculuk ve oyunculuk yapan ve aslında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu olup halen Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans öğrencisi olan Sevtuğ yeni şarkısının toplumun tüm kesimlerince beğenileceğine ve tam not alacağına inanıyor. Şarkının hikayesi ise şöyle; ‘Tam Vakti’, 2006 yılında Yunanistan’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Makedonya’yı temsil eden ‘Ninanajna’ şarkısının yeni Türkçe versiyonu. Türkçe sözler yazılarak ve yepyeni bir düzenleme yapılarak Türk dinleyicisiyle buluşan Balkanlardan bu sefer soğuk değil sımsıcak bir hava estirecek olan şarkının bestesi Sırbistan’ın en ünlü bestecilerinden olan Darko Dimitrov’a ait. Şarkının Türkçe sözleri Candar Koker tarafından kaleme alındı, aranjesi ve mix mastering’i ise yine sanatçının vokal koçluğunu da yapan ses mühendisi Candar Koker tarafından yapıldı. Şarkının klibi sanatçının daha önce çekilen üç klibinin de yönetmenliğini yapan Gökhan Özdemir tarafından kalabalık bir ekip ile Autoplato Studioları’nda çekildi. Aylar öncesinden dans ve koreografi çalışmalarına başlanan klip için dört dansçı Sevtuğ’a eşlik etti. Klibin koreografileri ise ünlü koreograf Burcu Gidenoğlu’na ait. Klipte en dikkat çeken nokta ise alışılagelmişin dışında sadece dansçıların değil Sevtuğ’un da dansçılarla birlikte koreografilerde yüksek dans performansı sergiliyor olması. Fotoğraflar ise fotoğraf sanatçısı Ufuk Eral tarafından çekildi. Rengarenk görüntüleri, farklı sahneleri, dans performansları ve farklı kıyafet konseptleriyle izleyiciyi sıkmayacak video klibi ile Balkan rüzgarı estirecek yerinizde duramayacağınız enerjik şarkı ‘Tam Vakti’, DGL etiketiyle tüm platformlarda sizlerle buluşuyor.  

Sağlık Dünyası 

Ünlülerin Diş Hekimi Sonay Gökhan Öztan Uyardı!

Türkiye'de pek çok ünlü ismin iş adamı ve politikacının diş Hekimi olan Sonay Gökhan Öztan geçtiğimiz günlerde ünlü isimlerin katılımıyla Nişantaşı'nda açtığı kliniğiyle hastalarına hizmet vermeye başladı. Ünlü isimler  açılış organizasyonunda kendisini yalnız bırakmadı. Özlem Yıldız, Şenay Akay, İvana Sert’in birlikte açılışını yaptığı organizasyonda  ünlü isimler hem görsel hem de sağlık olarak ağız ve diş sağlığına çok önem verdiklerini vurguladı. Özellikle gülüş tasarımı estetik diş hekimliği konusunda çok başarılı çalışmalar yapan Öztan hem yurt içi hem de yurt dışı tüm konferanslara katıldığını vurgulayarak gelişen teknolojiyi yakından takip ettiğini ve uyguladığını söyledi. Öztan aileleri de uyardı. Artık çocuklarınızı diş hekimlerinden korkutarak büyütmeyin. Tam tersi diş hekimlerini sevmesini sağlayın. Çünkü küçükken edinilen pek çok faydalı alışkanlık büyüyünce hayat kurtarır.

Kitap Dünyası 

Recep Örek Öykü Yarışması Jürisinde! 

Başarılı edebiyatçı yazar Recep Örek edebiyat dünyasındaki yazı kitap ve çalışmalarının yanı sıra farklı etkinliklerde de görev almayı sürdürüyor.  Bu yıl Yazarlık Akademisi(YAZAK) ve Acemi Edebiyat Dergisinin Birlikte düzenlediği Türkiye geneli 6.Öykü yarışmasının jüri üyeliğine seçilen başarılı Yazar Recep ÖREK; ”Edebiyata ilgisi olan, yazan ve bu yazdıklarını Türkiye genelinde yapılan öykü yarışmasına göndermelerinin kendileri için önemli bir basamak olacağını ifade etti.”18 yaşından büyük herkesin katılacağı öykü yarışmasına son başvuru tarihi 28 Aralık 2018’dir.  2019 ödül töreni 2019 nisan  ayında Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi  Abidin Dino Salonu’nda yapılacak. 

Özge Doğar’dan Kitap Okumayı Sevdirecek Atölye!

Eğitimci-Yazar Özge Doğar’ın sürdürdüğü “Eyvah Çocuğum Kitap Okumuyor” proje ve atölye çalışması ekim ayında başladı. Bu aydan itibaren on beş günde bir ve Pazar günleri gerçekleşecek atölye çalışması 3 saat sürecek. Hedef, ebeveynler üzerinden çocuklarda kalıcı davranış değişikliği sağlayarak kitap okumayı yeni nesiller için bir ihtiyaç haline getirmek. Doğar: “Nasıl diş fırçalamak, duş almak bizim alışkanlığımız ise kitap okumak da bizim zihnimiz için alışkanlık haline gelebilir. Bunun için önce ebeveynlerin bir süreçten geçmesi ve belli bir bilinç seviyesine gelmeleri gerekir. Eğer bir ebeveyn, eyvah çocuğum kitap okumuyor, diyorsa zaten muhteşem bir ebeveyndir. Sadece çocuğunun ilgisini kitap ve okumak üzerinde toplayamamıştır. Bu atölye bu sorunu çözmeyi hedef alır” diye konuştu. İlki 7 Ekim’de gerçekleştirlen atölye çalışması, Kadıköy Belediyesi'ne bağlı Halis Kurtça Çocuk Merkezi'nde başladı. Atölye, on beş tane etkinlik ve sunumdan oluşuyor.

Ödül Gecesi’nde Bahar Türker Şıklığı! 

Başarılı ve güzel sunucu Bahar Türker geçtiğimiz günlerde 55.Ulusal Yarışma Ödül gecesine katıldı. Geceye şıklığı ve güzelliğiyle damgasını vuran güzel sunucu önümüzdeki günlerdeki yeni projelerinde müjdesini verdi.