SİHİR ETKİSİNDE KÜÇÜK DOKUNUŞLAR…

Geçtiğimiz günlerde Sevgili Dostum Müge, ‘’Bak seni çok önemli biriyle tanıştıracağım’’ diyerek beni aldı Nişantaşı’na götürdü. Sihir etkisinde küçük dokunuşlar yapan Medikal Estetik Hekim Sevgili Dr.Emre Çiçek’in yanında buldum kendimi. Çok hoş sohbet ve güleryüzlü bir insan olmasından dolayı bir anda kaynaştık derin bir sohbetin ardından birden kendimi Dr. Emre Çiçek’in hasta koltuğunda buldum. Saçlarıma Hücresel Avatar Saç Tedavisi yapıldı. Gerçektende elindeki iğnenin kafam batıp batmadığını anlamadan işlem bitmiş oldu. Bu işlem hakkında biraz bilgi aldım tabikide, Hücresel Avatar Saç Tedavisinde kullanılan ExoSCRT HRLV; Saç dökülmesini durdurma, İnce saç tellerini güçlendirme, saç hacmini arttırma, saç ekim öncesi ve sonrası donör bölgeye destek sağlamaya yarıyor. Dr.Emre Çiçek Saç Tedavilerinin yanı sıra Yüz tedavisi, Vücut Tedavisi ve Teknolojik Tedaviler de uyguluyor.  

AYKUT GÜZEL’DEN YENİ SINGLE…

Aykut Güzel Yalovada başlattığı yardım kampasıyla yangından etkilenen Bodrum Milas Termik santral bölgesine bizzat giderek hem ekiplere yardım etti hemde topladığı yardımları yerine ulaştırarak güzel bir dayanışmaya örnek oldu. Yeni single parçası olan RIGHT DANCE isimli tekli single parçasının bütün gelirinide yangın bölgesindeki yangından etkilenen hayvan barınaklarına bağışlama kararı aldı. 

YAPIMCI ESİN YUM’DAN YAŞAMA DAİR...  

Sunuculuğunu Elif Ece Uzun ve estetik cerrah Dr. Alper İnce'nin üstlendiği "Yaşama Dair" Beyaz TV ekranlarında Cumartesi günleri ilgiyle izleniyor. Sağlıktan güzelliği, modadan hayata dair yeniliklere ilgi çekici konuların alanında uzman konukların yorumlarıyla ele alındığı program "Yaşama Dair" keyifli ve bilgilendirici içeriğiyle her Cumartesi 14:00 de Beyaz TV'de ekrana geliyor. Elif Ece Uzun'in keyifli sunumu ve başarılı Estetik Cerrah Dr. Alper İnce'nin fark yaratan yorumlarıyla ilgiyle izlenen programın yapımcılığını ise deneyimli televizyoncu Esin Yum yapıyor.

Saygilarimla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…