BLUE TV’DEN YILBAŞINDA ATA DEMİRER GAZİNOSU SÜRPRİZİ!!! 

Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV’nin sürprizleri yılbaşı gecesinde de bitmiyor. BluTV ekibi, herkesin evlerinde geçireceği bu yılbaşı gecesini daha eğlenceli kılmak için sürprizlerle geliyor. Platformun üyeleriyle buluşturacağı ilk sürpriz ise BKM’nin yapımcılığını yaptığı stand-up, kahkaha, müzik ve komediyi bir araya getiren Ata Demirer Gazinosu olacak. BluTV, pandemi sebebiyle zorlu geçen bir yılın ardından herkesin evlerinde gireceği yılbaşı gecesi için eğlenceyle dolu bir program hazırlıyor. Bütün yıl üyelerine sunduğu dizi, film, belgesel ve özel yapımlarıyla evde kalınan günlerin keyifle geçmesini sağlayan sevilen platform, yılbaşı özel içerikleriyle 2020’nin son gününde de üyelerini unutmuyor. BluTV’nin yılbaşı özel içeriklerinin ilki, ünlü komedyen Ata Demirer’in hem şarkılar söylediği hem de şakalarıyla izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattığı; 5 sezondur kapalı gişe oynayan programı Ata Demirer Gazinosu olacak. İlk kez bir platformda yayınlanacak olan program, mizah ve müziği buluşturarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Üyelerine evde geçirilebilecek en eğlenceli yılbaşı gecesini vadeden BluTV, Ata Demirer Gazinosu ve daha birçok sürpriziyle 31 Aralık’ta evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor.

SERENAY SARIKAYA’DAN EZGİ MOLA’YA “ALLAHIMMMM” 

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle izleyiciden tam not alan Ezgi Mola, stiliyle de ilgiyi üzerine çekiyor. Spor ve diyet programıyla fit bir görünüme kavuşan Mola, bir dergi çekiminde giydiği Nisse marka elbisesiyle büyüledi. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise olay oldu. Serenay Sarıkaya, Zeynep Bastık, Seda Sayan gibi birçok ünlü, Ezgi Mola’yı doğal güzelliği nedeniyle iltifat yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun fotoğrafı kısa sürede 370 bin üzerinde beğeni ve 2 bin 225 yorum aldı.  

RABİA ÜNAL HERKESİ KANDIRACAK !!! 

Bir süredir yurtdışında yaşayan Rabia Ünal, müzik serüvenine ilk teklisi ‘Kandır’ ile başlıyor. İçerisinde bulunduğumuz bu soğuk kış günlerinde, yüksek temposu ve enerjisi ile dinleyenleri dansa teşvik eden ‘Kandır’ geçtiğimiz günlerde tüm dijital platformlarda By Burak Production&DMC etiketi ile yerini aldı.  Sözü, müziği ve düzenlemesi Burak Öksüzoğlu’na ait ‘Kandır’ Rabia’nın sesi ile fazla oynanmadan, tamamen organik ve atmosferin enerjisine göre kaydedildi. Bolca yayınlanan ve kalp kırıklıklarından beslenen duygu yüklü aşk şarkılarına inat ‘Kandır’, pozitifliği ve enerjisi ile sıra dışı bir dans şarkısı. Şarkının atmosferiyle uyum içerisindeki planlar ve Rabia’nın enerjisi, dansçıların hikaye içinde akışlarının uyumundan oluşan renkli ve dinamik klip, Mustafa Özen yönetmenliğinde 12 saatte çekildi. Hem şarkıcılığı hem de performansı ile göz dolduran Rabia Ünal, farklı duygu dünyalarına dalıp çıkardığı ‘Kandır’ ile sizleri büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. 

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...