Sessizlik gerçek bir iletişim aracıdır. Sessizlik insanı olgunlaştırır ve sözel kalıplar yıkılır. Kalıplar yıkılınca sessizliksel iletişim başlar. Yeni şeyler edinilmeye başlanacak, eskiler kırılmalıdır ki yeniler doğsun.

Olgunlaşınca ve tekamül edince gerçekten sevmeye başlarsınız, gerçek iletişim doğar. Gerçek sevgi ve samimiyet düzeyinde iletişim kurulunca sessizlik en etkili iletişim aracı olur. Sessizlik kelimelerin sınırlarını aşar.

Sevgililer sessizlikte mutluluğun tadını çıkarırlar, sessizlikte aşk derinleşir. Sessizliğe dalınca kalp, sevgilinin kalbiyle buluşur ve aşk güneşi doğar. Sessizlik bozulmazsa, sessizlik iki gönül arasında iletişim kurmaya başlar. Sevgiliyle iletişim kurmak için sessizlik ön koşuldur. Gerçek aşk yaşanınca insan bir bebek gibi masum ve dilsiz olur.

Masum bebek konuşamaz fakat anne, onu anlar. Aşıklar birbirlerini konuşmadan sessizlikte anlarlar. Gerçek aşkı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır. Sessizlik kesinlikle daha derin ve anlamlıdır. Sevgiliyle sessizce göz göze kalınca gözler konuşur, gözlerin söylediklerini hiçbir söz söyleyemez. Göz, sözden önemlidir .

Aşk içinde var olmanın tadını çıkarınca var olmak konuşmaktan daha önemli kalır. Sessizlikte birbirini seven varlıklar  bütünleşir , kalpler buluşur ve gizem yaşanır. Yaşanan aşkın gizemi kelimelerle anlatılamaz. Bunu deneyimlemek için de sessizliğe ihtiyaç vardır. Yaşanan gizem derindir, sözcüklere dökülse de bunu kimse anlayamaz.

Dünya Değişim Akademisinde Aşk Sanatı Değişim Programı mevcuttur. Bu programı uygulamaya başladığınızda içinizdeki aşk ve sevgi enerjisi yükselecek ve sizin temasa geçtiğiniz herkese yayılacak. Aşk gizemini yaşayacak ve yaşatacaksınız. Programın içeriğindeki nefes çalışmaları, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme çalışmalarıyla içinizdeki aşkı keşfedecek ve gizemi yaşayacaksınız.

Gerçek samimiyet ile dolacak ve herkesle saf bir sevgi birlikteliği yaşayabileceksiniz. İçten, etkili, samimi iletişim içinde olacak ve sessizliğin sağladığı iletişim aşkınızı da güçlendirecek.

Siz, aşk varlığısınız, aşkı yaşadığınızda kendi varlığınızı da yaşarsınız. Böylece kendinizi gerçekleştirebileceksiniz…

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı

www.dunyadegisimakademisi.com

[email protected]