Bugün köşe yazımda Alanyaspor karşısında oynanan rezalet futbolu değerlendirmek istemiyorum. Sezon başından itibaren, bırakın şampiyonluk yarışını ligden düşme durumu bile söz konusu olan Fenerbahçe’yi ne kadar eleştirsek azdır. Bazı alınan yanlış kararlar,camianın gidişatını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor ve daha kötüsü etmeye de devam edecek gibi görünüyor. Başta saha içerisinde ne yaptığı belli olmayan bazı futbolcular,Ersun Yanal’ın yaptığı bazı yanlış tercihler puan kayıplarına neden oluyor.

Siz değerli okurlarımıza soruyorum,İsmail Köybaş’ının Fenerbahçe’ye kattığı nedir? Bu takım ne sol bek oyuncuları gördü.En kötüsü bile İsmail’i cebinden çıkarır.Haftaya Trabzonspor maçı var ve eldeki tek sol bekte sarı kart görerek cezalı duruma düşüyor. Ben bu duruma üzülmek yerine aksine seviniyorum çünkü genç kardeşimiz Cebrail,en az İsmail kadar oynayacaktır hatta ve hatta daha başarılı oynayacağına inanıyorum.

Sezon sonu bir çok futbolcunun sözleşmesi bitecek. Kim kalsın diye düşündüğümüzde aslında 2-3 oyuncu haricinde hiç birisi bu şerefli armayı şerefli camiayı hak edecek mücadele etmediğini görüyoruz.Umarım yeni sezonun temeli atılırken kaliteli ve geleceğe yatırım şeklinde transfer yapılır ve takımda tek kuruşu hak etmeyecek isimler tutulmaz.