Seçim yarışı öyle bir hızla devam ediyor ki, görenler sanki öte köyden öte köye gelin gidiyor sanır.. Kiminin seçim bürosunun açılışı mehteranla, kiminin ise oyun havaları ve çalıntı aktarma müziklerle allak bullak olan zihinlere kazınıp devam ediyor.. Gövde gösterisi de tam gaz..
Caddeler sokaklar sanki eski Balat’ta evlerden karşı karşıya asılan yıkanmış kirli çamaşırların güneşte kurutulmasını anımsatan abzürt afişler ve koskoca pankartlarla halkın güneşine engel oluyorlar.
Hele hele caddelerde sallanan o koskoca pankartlara ne demeli.. Eğer sen parti olarak halkına hiç bir şey vermediysen hep halkını ve ülkesini siyasi çıkarların uğruna sömürdüysen, apartman boyu pankart değil yollarına gül döksen artık nafile.. Ünvanla belediye başkanı değil bir makama bile layık değilsindir. Kuru gürültülere ve boş vaadlere vatandaşın karnı tok.. Vatandaşa dürüst namuslu siyasetçiler lazım..
Dert ve sorunlarını anlatmaya gittikleri makamlarınızda kovulmayacak, halktan biri olması lazım..
Kartal da Op.Dr. Altınok Öz, tam halk adamı tekrar aday gösterilmesi çok iyi ve tam isabet oldu. Çünkü her zaman halkının yanında ve sorunlarının takipçisi hizmetini layıkiyle yapan idealist bir kişi, o Kartalda olduğu kadar ülkemizde de örnek alınacak bir başkan. Ben onu şimdiden yeni görevi için kutluyorum..
Diğer bölgelerde de adaylar meydanlarda. Sancaktepe de Saadet Partisi’nin Tokat’lı pırlanta gibi bir adayı var. Recai Demiryürek bence Sancaktepe halkı bu şansı değerlendirmelidir.
Maltepede şans CHP’den Ali Kılıç ve MHP’den Arif Tevetoğlu’nun çekişeceğini gösteriyor. Tuzla da MHP Adayı Adil Erkoç’da ideal adaylardan biri tabi görev sevgisini iyi kullanan Dr. Şadi Yazıcı’yı da unutmamak gerekir..
İstanbul da CHP Adayı Mustafa Sarıgül fırtınası esiyor ki sormayın, bu fırtına ile tahmin ediyorum ki İstanbul dahil ülkenin büyük bir çoğunluğunda da CHP ve MHP rekor kıracak izlenimi veriyor. Kadiköyde CHP Adayı Aykurt Nuhoğlu da bu yarışta en şanslı ve banko adaylardan biridir. Ülkemizin AYDINLIK geleceği için hayırlısı neyse o olsun...
Şölen devam ediyor iki değil üç film birden haydi koşun suare başlıyor şimdilik seyir etmek herkese bedava...