Değerli okuyucular,

Türkiye'nin gün geçtikçe güçlenmesi, Avrupa ülkelerine bir korku, bir telaş sarmış ve sarmaktadır. Avrupa devletlerinin Müslümanlara karşı olan kinleri ve nefretleri gitgide artmakta ve "nasıl yok edebiliriz Müslümanları" demenin peşindeler. Yıllardır Ortadoğu topraklarını kan gölüne çeviren Avrupa ülkeleri, şimdilerde Ermenistan üzerinde Azerbaycan'ı vurup parçalamak ve sonra tabiki onların hedefi Kırgızistan, Özbekistan ve parçalamak istedikleri yer Türkiye. 

Bunu iyi okumak lazım. Batının hep Doğu topraklar üzerinde bir hâkimiyetlik kurmak istedikleri... Osmanlı devletinden aldıkları yerler yetmiyormuş gibi halen pusuda bekleyen kurtlar gibi Türkiye topraklarını da yemek istiyorlar. 

1978 yılından beri Türkiye'de hep bir iç savaş çıkarma peşinde olan Avrupa Ülkeleri, bir Türk- Kürt sorunu çıkardılar. Kendi vatanı için sırt sırta verip topraklarını düşmanlardan kurtarmak için savaşan Türkleri- Kürtleri birbirine düşman etmiştir Batı. Bu yetmiyormuş gibi Türkiye'nin başına bir PKK örgütünü çıkarmış ve yıllardır yüz binlerce insanın ölümüne sebep olmuştur. Gerek Türk askerinden gerek Ermenistan'la hareket eden PKK terör örgütüne katılan beyinleri yıkanmış mahsum gençler de ölen ölene. Bunu yıllardır Türkiye'ye bir sorun halinde dayatmalarda bulundular. Kürtleri hep kışkırtmaya çalıştılar Avrupa ülkeleri.

Maalesef artık Kürt- Türk halkı uyanmış kendileri üzerinde oynanan oyunların farkına vardılar. Avrupa Ülkeri baktı ki bu oyun Türkiye'yi bölemedi, Türkiye gitgide güçleniyor bu defa Türkiye' nin etrafında bulunan Müslüman devletlere saldırmaya başladılar. Tek amaçları Türk topraklarını ve Müslüman ülkeyi yok etmek ve dünyaya hâkim olmak. Elbette bu artık kolay olmayacaktır. Çünkü artık istikrarlı ve güçlü bir Türkiye var karşılarında. Tabiki bunu hazmetmeyip  bulduğu her fırsatta saldırmaya devam edeceklerdir. 

En son birkaç gün önce Almanya'nın Berlin kentinde, Alman polisi tarafından bir Cami' ye saldırı düzenlendi. Bu demek oluyor ki, Almanya devleti tarafından Müslümanlara yapılan bir saldırıdır. Ve artık bununla birlikte Avrupa ülkeleri kendilerini bitirme aşamasına geldiği düşünülebilir. Almanya şimdiye kadar altan Altan işi yürütürken maalesef bu saldırıyla oda kendini günyüzüne çıkarmış oldu.

Türkiye zor bir aşamada geçmektedir. Nasıl ki bir anne, bir çocuğunu dünyaya getirmek için doğum sancılarını çekiyorsa, şuan Türkiye'de dünyaya yeni bir çocuk doğurma sancılarını çekmektedir. Elbette ki dünyaya gelecek bu çocuk, Anadolu ve Ortadoğu da bulunan Müslüman toprakların dünyaya nasıl hâkim olduğunu gösterecektir.

Allah'a emanet olun.