İnternet çağımızın en önemli buluşlarından biridir. Bilgiye en hızlı ulaşım aracıdır. 
Ben size sosyal iletişim sitelerinden bahsedeceğim. Bu siteler eski ve yeni arkadaş edinmemizi sağlar. Bunun faydaları olduğu kadar zararlar da çoktur. Sahtekarlar için çok uygun bir ortamdır. Bu insanların Real’de yapmak isteyip de yapamadıkları söyleyemedikleri hayallerini rahatlıkla, kılıktan kılığa girerek başka bir isim altında oyunlarını burada sergilemektedirler.
Ben de bu insanları incelemeye karar verdim. Bu arkadaşlarımdan bazıları eğlence peşinde, Kimisi de kadın kız peşinde, Oyun peşinde olanlar da var. Çoğu da can sıkıntısından müzik dinliyor. 
Ben bunlar arasından kadın kılığına dolaşan erkeklere de rastladım. Bunlar saf bir kadın buldu mu, hemen üzerine atlıyor. Bu insanlar kendi eşini, bilgisayar başına bile oturmasına izin vermezken, burada milletin eşine, cağına, çocuğuna laf atıyor. Daha tehlikelileri ne de rastladım. Paylaştığı cinsel içerikli videolarla milletin dikkatini çekeceğini sanan bu ahlaksızlar, çocuklarımızın ahlakını bozuyorlar. Böyle sapıklar Kadınlarımızı, çocuklarımızı tuzağına düşerek aile yaşantısına zarar veriyorlar. 
Önce bu sanalı kullanan insanlar. Ahlaksız, dolandırıcı insanların da sosyal paylaşım sitelerinde tuzak kurmak amacı ile dolaştığını çok iyi bilmelidir.. Bu insanlar genelde Evin de sus pus kedi gibi uysal insanken, burada karakter değiştirip canavarlaştığı bir ortam haline geliyor. 
Bu yazdıklarım her kez için geçerli değil  aslında SANALI bilinçli kullanabilene, gerçekten bulunmaz bir kaynak. Kullanamayanlar içinde yaşayacağı en büyük bir felaket olacaktır.