Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Işıl Yücesoy ‘un Duygusal Anları

Sahnede Göz Yaşlarına Boğuldu! 

Işıl Yücesoy İle Emrah’tan Muhteşem Düet 

70'li yıllardan bugüne sanatın birçok alanında hayatlarımıza unutulmaz izler bırakan, usta oyuncu ve yorumcu Işıl Yücesoy, geçen yıl yayınlanan "Zamansız" albümünden sonra bu defa "Hayat Herkese Aynı" isimli iki yepyeni şarkından oluşan single çalışmasıyla sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatıyor. 

Usta Oyuncu Işıl Yücesoy geçtiğimiz günlerde Cemal reşit Rey Konser salonunda Pazar Konserleri kamsamında sevenlerin karşısına çıktı. 

Işıl Yücesoy’un konseri iki bölümden oluştu ilk bölümde "Zamansız" albümünden şarkılara yer verirken ikinci bölümde ise Yücesoysun sevenlerine bir sürprizi vardı. Atv de yayınlanan “Aşk ve Mavi”  dizisnde oyndaığı rol arkadaşı Emrah sahneye geldi. Emrah’ın  sahnede yaptığı duygusal konuşmanın ardından Işıl Yücesoyla birlikte “Aşık Veysel “ şarkısı olan “Uzun İnce Bir Yoldayım” selendirdiren ikili ikici şarkı ise yine Aşık Veysel den olan ” Dost Dost Diye Nicesine Sarıldım” şarkısını birlikte söylediler. 

Işıl Yücesoy konser sonunda izleyicilerin yoğun ilgisinden ve ayakta alkışlamasından dolayı Yücesoy sahnede duygusal anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı.

Saygılarımla...

Sağlıkla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…