Sevgili dostlar, Şubat ayı geldi , sevgililer gününü kutlayalım, sevgiye her zamankinden daha da çok ihtiyacımız var. Kalpten gelen her şey yerini bulur, önemli olan özel kılabilmek. Sevgi mucizedir. Saf sevgimizi kaybetmeyelim. 

2020 bir geldi tam geldi, söylendiği gibi hızlı bir giriş yaptı, ürkütücü gelişmeler ard arda oldu maalesef ülkemizde ve tüm dünyada ortaya çıkan olaylar hepimizi çok ama çok üzdü , hele depremler can evimizden vurdu. Salgın hastalıklar, savaş rüzgarları, ekonomi hepsi insanlarda karamsar bir hava yaratıyor ama gerçekten içimize dönüp beslenmemiz gereken bir zaman olduğunu içsel olarak hissediyorum ve elbette hem ruhumuzu hem de bünyemizi güçlendirmeliyiz , doğal yollar ile inanç sistemimiz ile her yönden kendimizi korumaya almalıyız Kİ bunca uyaran ile mücadele edebilelim. İç dengemiz en önemlisi ve umudumuz hep taptaze yeşermeli .

Sizleri seviyorum sevgili dostlar.

Cnr kitap fuarında 15-16 şubatta tüm gün siz gönül dostlarımı, kitabım ‘ Papatyanın Yapraklarını’  imzalamak üzere Az yayınevi standında  bekliyor olacağım.