KANAL 34; haber ve kuşak programları, yaşama dair yayınları ile öne çıkan ‘Kanal 34 ‘ün  yayın alanı  Ulusal olup merkezi  İstanbul’dadır.

 KANAL  34 TV , internetten  canlı izle seçenekleriyle  hem mobil olarak akıllı telefonlar üzerinden, hem de sabit bilgisayarlar üzerinden  izlenilmektedir.

KANAL  34 TV, İnternet üzerinden kesintisiz şekilde 24 saat canlı yayın yaparak  gerçekten de etkili  olmayı başarmaktadır.

KANAL  34, TV Mor ve Brüksel Türk kanallar’ın sahibi olan Adil KOÇALAN Beyefendiyle Mecidiyeköy’deki  stüdyosunda  ‘Kanal 34 Yeni Nesil Yayıncılık’ hakkında sohbet ettik.

 Hülya ASLAN- Merhaba Adil Bey  öncelikle bu güler yüzlü pozitif halinizi böylesi  zor bir mesleğin içinde ve İstanbul gibi stres kentinde  nasıl devam ettiriyorsunuz bizlerle  paylaşır mısınız?

Adil KOÇALAN-  Ben  kendi adıma  topluma yararlı olduğum sürece genç dinç ve pozitif enerjiyle doluyorum.

-Bizim işimiz insanlarla  elbette ki  insanla  iletişim   çok kutsal -çok mutluluk veren bir durum ancak; bir o kadarda zor ve  problemleri de beraberinde taşıyor .

-Yaşamımın sizler tarafından izlenemeyen  ekran arkasında, şurada gördüğün stajyer gençlere  bir tecrübe kazandırmak ,meslek sahibi olmalarına katkı vermek, onların umutlarını ,sevinçlerini ,sorunlarını paylaşmak, sorumluluk almak gerçekten beni mutlu eden hayata bağlayan yegane şeyler.

Hülya ASLAN – Adil Bey siz Karadenizlisiniz bu bölgemizin kadınlara çok değer verdikleri kadın derya denizdir dedikleri doğru mudur?

Adil KOÇALAN- Elbette kadınlar baş tacımızdır, kadınlar için açtığım TV Mor KADININ SESİ’ kadınlara yönelik  programlar yapan kanalımdan şöyle seslenirim ‘’GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE’’

Hülya ASLAN- Adil  Bey günümüzde ödüle doymayan’ KANAL 34 ve Adil KOÇALAN furyası  başlamış başarılarınızın sırrı nedir bizler de örnek  alabilir miyiz?

Adil KOÇALAN- İzleyici  odaklıyız  izleyicilerimize  talep edilir,  çağdaş, günümüz trendlerini  takip eden yayınlar sunmayı hedef edindik.

- Benim hafta sonu tatilim olmaz,  her gün  abartısız her saat buradayım işime aşığım.

- Yayınladığımız programlarımızın  beğeni  alması izleniyor ve faydalı olması, gerçekten sanatsal bir haz benim için.

- Hayatta keşkelerim yoktur sloganım  ‘’HERŞEYE RAĞMEN’’dir

Hülya ASLAN-Sizce sorumluluk duygusu hem mutlu eden, hem hayata ciddi bakmamızı sağlayan, başarı getiren  bir duygu mudur?

Adil KOÇALAN-  Tabii ki  başarının içinde emek ve sorumluluk  vardır. Sorumluluklarımız bizim hayata ciddi, disiplinli, umutlu  bakmamızı  akabinde de mutlu olmamızı sağlayan bir duygudur.

- Bu bağlamda toplumun her kesiminden sosyal sorumluluk projeleri geliştirmiş insanların ‘’Kanal 34 Yeni Nesil Yayıncılık’’ alanımızda projelerini  gerçekleştirebilmeleri  için,  fırsat sunduğumuzu , projelerini uygulamaya koyacakları programlara  sponsor olarak katılabilmelerini  desteklediğimizi ifade etmek isterim.

Hülya ASLAN- Yayıncılıkta hedef kitleniz var mıdır ?

Adil KOÇALAN- Hedef kitlemiz bütün toplum ,bütün insanlık ve bütün dünyadır.

Hülya ASLAN - Günümüz yayıncılığı hakkında neler söylersiniz?

Adil KOÇALAN- Günümüzde internet ortamının cep telefonlarına girmesiyle artık Canlı TV izleme olayı da cebimize girmiş, yayıncılığın alanı genişlemiştir. Dijital yayıncılığın daha kolay üretilir olması, bilgi ve kültüre  eskiye oranla kolay erişim sağlanması, biz yayıncıları heyecanlandırmakta ve daha çok üretmek üzere cesaretlendirmektedir.

- Her türlü içeriği geleceğin teknolojilerini kullanarak insana sunmak, yayıncılık vizyonumuzu oluşturmaktadır, gerçekleşecek yeniliklerin sadece Türkiye değil Avrupa ve Dünya çapında da ses getireceğine inanıyorum.

Hülya ASLAN- Günümüz teknolojisi yaşama kattığı kolaylıkların yanı sıra  bazen acaba insana rakip olabilir mi endişesi sizde de oluyor mu, Robotlar Vs.?

 Adil KOÇALAN-  Günümüzde teknoloji sorunlara kolaylıklar ,çözümler üretmiş olsa bile  insanın- insana  yaptığı katkı ve çözüm önerileri, güler yüzlü pozitif enerjisiyle insan yüreğine dokunabilmesi  karşısında hiç bir şey değildir. Önce İnsan diyenlerdenim.

Hülya ASLAN- Yayıncılık  mesleğine yeni girecek gençlere neler tavsiye edersiniz.

Adil KOÇALAN- İşlerini severek sorumluluk bilinciyle çok çalışmalarını tavsiye eder başarılar  dilerim.

Hülya ASLAN- Ben programlarınızı izleyen seyirciniz olarak topluma kültür sanat ve bilim adına sunduğunuz her türlü faydalı programlarınız ve emekleriniz için gönülden teşekkür ediyorum,  ayrıca değerli bilgilerinizi Önce Vatan Gazetesi okurlarıyla paylaştığınız için  de teşekkürler.

Adil KOÇALAN- Önce Vatan Gazetesine ve size bu ziyaretiniz sebebiyle ben çok teşekkür ediyor, gazetenizin 18.kuruluş  yıldönümü sebebiyle imtiyaz sahibi Sayın Abdullah AKOSMAN Beyefendiyi ve tüm yazarlarını  personelini kutluyor nice yıllara diliyorum.