Oruç tutmak genel vücut sağlığı oldukça önemlidir. Bütün organlar dinlenir, vücut adeta gençleşir. Hem vücut sağlığı hem ruh sağlığı için oldukça verimli ve kutsal olan bu özel günlerde cildimize de gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Yaz mevsimine  denk  gelen bu önemli ayda cildimizi hem güneşin olumsuz etkilerinden, hem de susuz kalmak korumalı, gereken neme ve bakıma önem vermeliyiz.. 

Sulu meyve ve sebze tüketmeye özen gösterilmeli. Ancak cilt için gerekli nem oranını korumak ve suyu hücrelerde daha fazla tutabilmek için sadece su içmek yeterli olmaz. Hücrelerde meydana gelecek hasarı da önlemek gerekiyor. Yüksek teknoloji ile üretilmiş konusunda uzman kişilerin önerdiği nemlendiriciler kullanılmalıdır. Güçlü formüllü yoğun nemlendirici özellikte, cildin gün boyu nemli ve yumuşak kalmasını sağlayan ürünler tercih edilmelidir. 

Göz çevresindeki deri de çok ince olması nedeniyle, yüzün diğer kısımlarına oranla kırışıklıklara daha elverişlidir. Bu nedenle göz çevresine ekstra özen gösterilmelidir.

-Golden Eyes Lift adlı göz çevresi gençleştirici ve nemlendirici bakım orucunuzu bozmadığı için gönül rahatlılığı ile yaptırılabilir. 

-Oksijen terapi ile yeni nesil cilt bakımı: Sistem;  kalsiyum karbonat ve sitrik asit karışımından oluşan, efervesan tablete benzer bir başlıkla çalışıyor. Cilde jel şeklinde zengin bir karışım sürüldükten sonra başlık bu jel üzerinde yavaşça gezdiriliyor.. Artan oksijenle birlikte cilt arınıyor, temizleniyor. Bu sistem yüz, boyun ve dekolte bölgesinde, hatta istenirse vücutta da uygulanabiliyor. Oksijeni "dışarıdan" uygulamaya çalışmak yerine "içerden" cilde akışını sağlamak ciltte eşine az rastlanır bir ferahlık ve arınmanın yanı sıra bir çok ek fayda sunuyor.   Aslında bu efervesan başlık ve jelin yetenekleri sadece içerden dışarı doğru bir oksijen akışı sağlamakla sınırlı değil. Öncelikle jelin üzerine uygulanan bu efervesan başlık köpürerek eridikçe bir yandan da pürüzlü bir yüzeye sahip oluyor; bu da derideki ölü hücre katmanının mekanik yolla sıyrılıp atılmasını sağlıyor. . Deri katmanlarını kontrollü biçimde ısıtarak kolajen liflerini gerginleştiren ve sıkılaştıran, cilde daha diri, dolgun, pürüzsüz bir görünüm veren radyofrekans uygulaması bu yetenekli platform tarafından etkili, güvenilir ve acısız biçimde yapılabiliyor.  Uygulanan radyofrekans yüz hatlarının şekillendirilmesine yardımcı oluyor, ağız ve göz çevresi gibi cilt yaşlanmasının sık görüldüğü alanlarda daha ilk uygulamada dahi fark edilen bir düzelme sağlıyor. 

-Fokuslu Ultrason ile ameliyatsız cilt gençleştirme: Cilde hiç bir şey enjekte etmeden gerçekleştirilen Fokuslu Ultrason tek seansta hem yüzde hem  vücutta mucizeler yaratabilen bir sistemdir. Odaklanmış (Fokuslu) ultrason ise yaşlanma izlerini yok etmek için risk taşımayan yöntemlerden biri olarak gün geçtikçe popülerleşiyor. İyileşme süresi gerektirmez, kişi  iş veya sosyal yaşamına hemen dönebilir, yan etkisi  yoktur,  uygulama sırasında ağrısız ve acısızdır,  etkili ve güvenlidir. Fokuslu Ultrason teknolojisi cildin alt katmanlarındaki dokularda ‘odaklanmış ses dalgaları’ kullanılarak kollajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve lifting sağlayan bir tedavi yöntemidir. Ultrason ile cildin sıkılığını yitirmesi sebebi ile  sarkma yaşanan kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz konturu, çene hattı, gıdı bölgesi, dekolte bölgesi ve kırışan göz çevresinde ameliyatsız toparlanma ve gençleşme sağlanmaktadır. Odaklanmış ultrason teknolojisi cerrahi müdahale olmadan derin dokular üzerinde etki sağlayan tek yöntemdir.

-Fraksiyonel Mikroiğneli Radyofrekans Tenolojisi: Cilt gençleştirme, cilt yenileme, ciltteki elastikiyet kaybını giderme, boyun toparlama, ince kırışıklıkları giderme, akne tedavisi,  yara izi iyileştirme ve daha aklınıza gelebilecek pek çok cilt sorununu gidermede sadece yarım saatte etkili sonuçlar verebilen bir sistemdir. Üstelik işlemden sonra günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz…

Derinin tüm katmanlarına –epidermise ve dermise- altın mikro iğnelerle tek seferde inebilen fraksiyonel radyofrekans teknolojisi ile cildin yaşlanma etkilerini geriye çevirmeye yardımcıdır. Fraksiyonel Mikroiğneler, cildin altına inerken cilt yüzeyini uyararak doğal iyileşme süreci başlatırlar. Buna bağlı olarak cildin üst tabakasındaki hücre gelişim faktörleri harekete geçerler ve lifting, ciltteki ton farklılıkları, lekeler ve ince kırışıklıkların tedavisini mümkün kılarlar.. Tamamen doğal bir yenilenme,toparlanma ve sıkılaşma etkisi süratle fark edilir.