Tüm dünyada güvenle kullanılan radyo frekans yöntemiyle gençleşmek, son derece  etkili ve güvenlidir. Özel soğutma sistemi ile acısız ve ağrısızdır.Morarma, kanama, olmaz. 

Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonları (sodyum-potasyum-kalsiyum-magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır.Açığa çıkan bu ısı ile kolajen uyarılır

Amaç nedir? 

Amaç, ısıtılan (tedavi edilen bölge) bölgenin ısısının 60 dereceye çıkarmaktır. Bu ısı vücuda herhangi bir tahribat ya da zarar vermez. Buradaki amaç kolajenleri uyarmak ve harekete geçirmektir. Oluşan ısı ile fibroblast aktivasyonu hızlanır. 


Hangi bölgelere uygulanır?

En belirgin sonuçların alındığı yer yüz bölgesidir. Alt yüz ve boyun en sık uygulandığı bölgedir. Alın, göz çevresi etkinlik sağladığı alanlardandır. Bunlar dışında, karın, bacak, diz çevresi ve kollarda uygulama alanlarıdır.

Nasıl uygulanır?

Uygulanacağı bölge temizlendikten ve işlemi kolaylaştıran bir haritalama işleminden sonra seçilen başlığa uygun sayıda atış ile radyofrekans, ayarlandığı güçte Alana uygulanır. İşlem süresi , uygulanacak atış sayısına gore değişir. Yüz uygulamalarında, sure yaklaşık 1 saattir.

Etkisi nasıl, ne zaman olur? Ne kadar surer?

Etkisi işlemden yaklaşık 2 hafta sonra görülmeye başlar. Radyofrekans uygulamasından etkilenen kollajen demetlerinin boyunda kısalma ve yeni kollajen oluşumu görülür. Bu değişiklikler daha gergin bir deri yapısı oluşturur. Etki 4. aya kadar giderek gelişir . Daha sonra etkinliği 12-18 ay devam eder.

Nelerle kombine edilir?

Diğer noninvazif- cerrahi dışı uygulamaların bir çoğu ile kombine edilebilir. Botox ve dolgu uygulamalarının yanısıra, cildin yüzeyinin yenilenmesinde etkili olan fraksiyonel laser sistemleri ile ve fokuslu ultrason ile de birlikte kullanılabilir.