ŞANLIURFA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şanlıurfa'da parti teşkilatıyla bir otelde düzenlenen toplantıya katılarak konuşma yaptı.

Partisinin iktidarı dönemindeki hizmetlerini anlatan Arınç, "Bu seçimlerle de yine yaptıklarımızla milletimizin önündeyiz. Yapamadıklarımızdan dolayı da kimse bizi suçlamasın çünkü başladıklarımız var, 2023'e kadar yapacaklarımız var, hedeflerimiz var" dedi.

"Birbirlerini eleştirmiyorlar"

"Bir tarafta paralel devlet yapılanmasının, diğer tarafta başka tuzakların AK Partiye karşı birleştiğini" söyleyen Arınç, şöyle devam etti:

"Karşımızda 3 parti var; CHP, MHP ve HDP. Bunların tek düşmanı kim, kime karşı konuşuyorlar? Eleştirmek şöyle dursun hakaret ve küfürlerle karşılıyorlar AK Parti'yi. MHP'nin HDP hakkında hiç kötü bir söz söylediğini duydunuz mu, hiç HDP'nin MHP hakkında eleştiride bulunduğunu gördünüz mü? Halbuki bunlar muhalefet partisi. Birbirinin tabanından oy almaya çalışıyorlar. Bir CHP'nin HDP, HDP'nin ise CHP aleyhinde bir sözünü duydunuz mu? Üçü birbirlerini çok seviyor, tek düşmanları var; o da AK Parti. Bu durum Türkiye'deki tuzağı göstermek bakımından çok önemli."