İSTANBUL (VHA) - MHP Tuzla Kadın Kolları Tuzla Sahilde bulunan Dündar Cafe’de Tuzlalı Kadınlara yönelik birlik ve beraberlik amaçlı kahvaltılı toplantı düzenledi. Tuzlalı kadınlar seçimde Adil Erkoç’u destekleme sözü verdi.
Tuzlalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya Adil Erkoç’u temsilen eşi Ayça Erkoç katıldı. Kahvaltılı toplantıda konuşma yapan MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Begüm Türker, konuşmasının başında organizasyonu sağlayan MHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Adil Erkoç başta olmak üzere MHP İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve kahvaltıya gelen Tuzlalı hanımlara teşekkür ederek başladı. Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajları vererek sürdüren Begüm Türker, Adil Erkoç’la çıkılan bu yolda küskünlük ve dargınlıklara son verip; sokak sokak ev ev dolaşılarak iletişime geçilmeyen tek bir Tuzlalının kalmaması gerektiğini söyledi. Türkiye’nin içinde bulunduğu kötü durumdan dolayı kadınlara büyük görevler düştüğünü söyleyen Türker, çocukların ve gençlerin geleceği için adil bir belediyecilik anlayışına sahip olunması gerektiğini ve bu düzeni Adil Erkoç’la olacağını söyledi.
MHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Adil Erkoç, Tuzlalılarla buluşmaya ve projelerini paylaşmaya devam ediyor.
Adil Erkoç ve MHP Kadın Kolları Tuzla Rumeliler Derneği’nin düzenlediği kermese katıldı. Kendisi de bir mübadil olan Adil Erkoç, dernek yöneticileriyle bir araya gelerek mübadele döneminde yaşanılan çileleri ve Rumeli kültürü hakkında sohbet edip eski günleri yad ettiler. Dernek yöneticileriyle toplu fotoğraf çektirildikten sonra kermeste alışveriş yapılıp ev ziyaretlerinde bulunuldu. Tuzlalı kadınlar “Tuzla değişim bekliyor, Tuzla hizmet bekliyor, Tuzla yeni başkanını bekliyor, Tuzla Adil Erkoç’u bekliyor. İnşallah Tuzla bu seçimde MHP Adayı Adil Erkoç ile seçimi kazanacaktır. Tuzlalı kadınlar olarak bizlerde sayın Erkoç’u başkanlık koltuğuna taşıyacağız”dediler.
MHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Adil Erkoç, Önce Vatan Gazetesi’ni çok beğendi ve “Güzel ve herşeyiyle evde de okunabilecek dolu dolu bir gazete. Önce Vatan’ı ve emeği geçenleri kutluyorum. Bundan sonra bende Önce Vatan gazetesi okuyacağım”dedi. (Aykut Ünker)